Black Friday: Η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσει κανείς σε αξεσουάρ άθλησης, προάγοντας υγεία και ευεξία

23 Nov 2020, 09:05 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday: Η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσει κανείς σε αξεσουάρ άθλησης, προάγοντας υγεία και ευεξία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
INTERSPORT

Οι μετακινήσεις με sms σίγουρα δυσκολεύουν την ζωή μας αλλά όπως έχει αποδειχθεί είναι το λιγότερο κακό μέσα στην πανδημία.

Και βέβαια ένα στοιχείο το οποίο ωφελεί είναι η άσκηση μέσω του κωδικού «Μετακίνηση 6».

Η «Μετακίνηση 6», δημιούργησε την ανάγκη, ειδικότερα σε όσους δεν ήταν από πριν «φίλοι» της άθλησης, να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ώστε η σπάνια έξοδος από το σπίτι, είτε για τζόκινγκ, είτε για βόλτα ή απλό περπάτημα, να γίνει μία ιδιαίτερη, απολαυστική εμπειρία. 

Αυτή την εκπληκτική αλλαγή στον τρόπο ζωής των Ελλήνων, έρχεται με τη σειρά της να υποστηρίξει και η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου: Ομολογουμένως, δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για την αγορά των αγαπημένων αλλά και απαραίτητων αθλητικών ειδών, τα οποία δεν φροντίζουν μόνο το αισθητικό κομμάτι των αθλητικών εξορμήσεων, αλλά και το κομμάτι της σωστής εφαρμογής και υγιεινής.

Ο θεσμός της Black Friday λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα και φέτος στους καταναλωτές να αγοράσουν διαδικτυακά και με ασφάλεια, τα προϊόντα που επιθυμούν σε μειωμένες τιμές. Μπορεί παραδοσιακά η Black Friday να ήταν αφιερωμένη στην απόκτηση ηλεκτρονικών ειδών, όμως η παράδοση αυτή έχει «σπάσει», όπως πρέπει να σπάσει κάποια στιγμή και ο άνθρωπος τα δεσμά του από τον καναπέ και τις οθόνες, για να προστατεύσει το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει- την υγεία του.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι εταιρείες αθλητικών ειδών και αξεσουάρ: Οι προσφορές που επιστρατεύουν για να ανταποκριθούν στη ζήτηση του κοινού, βοηθούν πολύ στην αγορά απαραίτητων αθλητικών ειδών και αξεσουάρ. Μεταξύ άλλων, αυτά που έχουν την τιμητική τους είναι τα είδη ρουχισμού, πόσο δε μάλλον τώρα, ο Νοέμβριος θεωρείται μεταβατική περίοδος από άποψη καιρού. 

Ειδικότερα, για την περίοδο του lockdown όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί χωρίς να επανέλθει, οι πιθανότητες μετακινήσεων εκτός σπιτιού είναι απολύτως περιορισμένες, με «φωτεινή» εξαίρεση τη σωματική άσκηση. Συνεπώς, η φετινή Black Friday συνιστά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επενδύσουν οι αθλητές ή οι λάτρεις της κίνησης και των υπαίθριων δραστηριοτήτων σε αξεσουάρ και είδη ρουχισμού που θα συμβάλλουν, με τον τρόπο τους, στην προσωπική τους υγεία και ευεξία. Γνωστές επώνυμες αθλητικές μάρκες όπως οι Nike, adidas, Under Armour, The North Face με τα ξεχωριστά αθλητικά τους είδη φτάνουν, μόνο για τις ημέρες αυτές, σε τιμές ακόμη και -50%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πιο απαραίτητη ίσως Black Friday της σύγχρονης ιστορίας, δεν προσφέρεται μόνο για να αγοράσετε καινούργια ανδρικά παπούτσια, παιδικά ρούχα, ή γυναικεία αθλητικά αξεσουάρ, αλλά και για να αποκτήσετε τα πολυπόθητα όργανα γυμναστικής ή ποδήλατα, που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απαγορευτικές αγορές για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Εξάλλου, τα αθλητικά είδη είναι απαραίτητα σε κάθε άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να διατηρήσει ή να βελτιώσει τη σωματική του υγεία και την πνευματική του διαύγεια, είτε λαμβάνοντας μέρος σε οργανωμένα σπορ, είτε προτιμώντας τις βόλτες στη φύση. Σε αυτό βοηθά και η στροφή προς πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, ωστόσο η διατροφή από μόνη της δεν φτάνει-αποτελεί μόνο το ένα από τα δύο κομμάτια του παζλ που απαιτούνται για την άριστη κατάσταση του οργανισμού.

Πλέον, δεν είναι ασυνήθιστη η ποδηλασία μέσα στην πόλη ή το τζόκινγκ στο δρόμο, όπως ήταν παλαιότερα, αφού οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο αθλητισμός και η άσκηση δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά είδος πρώτης ανάγκης. Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά της πόλης, που αποτελούν τους ενήλικες του αύριο, δεν περιμένουν τις διακοπές του καλοκαιριού για να μάθουν ποδήλατο στο χωριό ή στο εξοχικό των γονιών τους, εφόσον πλέον και οι πόλεις έχουν αρχίσει να γίνονται πιο φιλικές στον αθλητή υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Οι ημέρες που διανύει η ανθρωπότητα, είναι πολύ δύσκολες. Αυτό από μόνο του, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο ατομικής φροντίδας αλλά και παρότρυνσης των αγαπημένων προσώπων να δώσουν περισσότερη σημασία στον εαυτό τους. Όταν λοιπόν κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται και με πολύ χαμηλό κόστος, τότε το κέρδος είναι διπλό.  

 

Facebook Twitter Linkedin
INTERSPORT

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα