ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
-
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει για τη Λέσβο στην Αθήνα 22.05.2022 -
Έρευνα GlobalData: Έμφαση στην τοπική γαστρονομία από τους DMOs παγκοσμίως 17.05.2022 -
Ιρλανδός σεφ γίνεται ο πρώτος πιστοποιημένος Green Manager παγκοσμίως 14.04.2022 -
Φόρουμ Δελφών | Η βιομηχανική κτηνοτροφία μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα πανδημία 10.04.2022 -
Βραβείο το Νότιο Αιγαίο στον διεθνή διαγωνισμό World Food Gift Challenge 08.04.2022 -
3,000 Έλληνες Παραγωγοί στη HORECA μαζί με το Wikifarmer 11.02.2022 -
Οι "Γαστρονομικές Κοινότητες" του Γιώργου Πίττα παρουσιάζονται στην HORECA 2022 25.01.2022 -
TasteAtlas: Η Ελλάδα δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για την κουζίνα της- ποια πιάτα και προϊόντα ξεχωρίζουν 13.01.2022 -
Το “Ελληνικό Πρωινό” για δεύτερη φορά στην Xenia 2021 28.11.2021 -
Υψηλή Γαστρονομία με ρόφημα από κάκτο, κροκέτες σοκολάτας, παγωτό κρασιού και πικάντικη μπίρα 25.10.2021 -
Έφυγε από τη ζωή ο Άρχοντας της Γαστρονομίας Γιώργος Χατζηγιαννάκης 11.10.2021 -
Συνταγές με ρίζες στην Μινωική εποχή για την ανάδειξη της κρητικής διατροφής στα ξενοδοχεία 07.07.2021 -
Γαστρονομική περιήγηση στην Αθήνα με τα Athens Walking Tours στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (VIDEO) 10.06.2021 -
Wikifarmer: Η διεθνής αγροτική πλατφόρμα που ενώνει τον τουρισμό με τοπικούς παραγωγούς 26.05.2021 -
Δίκτυο Aegean Cuisine: 189 εστιατόρια- πρεσβευτές της κυκλαδικής γαστρονομίας σε 23 νησιά 26.05.2021 -
Παροχή πρωινού με ασφάλεια ¨Kalimera Breakfast¨ 01.03.2021 -
Η πανδημία αλλάζει τις διατροφικές συνήθειες -Τα 10 πιο δημοφιλή superfoods, που θα κυριαρχήσουν το 2021 24.01.2021 -
Πώς θα μπει η Μακεδονική Κουζίνα στα καλύτερα εστιατόρια και στα μεγάλα ξενοδοχεία 11.01.2021 -
3 Βραβεία Ermis για τη νέα εταιρική ταυτότητα της Coffee Island 23.10.2020 -
Αντιπρόεδρος του SCA ο CEO της Coffee Island Κωσταντίνος Κωσταντινόπουλος 19.10.2020 -
Μπουφές όχι; πρωινό όμως ναι 15.10.2020 -
Γνωρίστε το ΦΡΑΟΥΛΑ – Μικρολίμανο 09.10.2020 -
Η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στη Νότια Ευρώπη παρουσιάζει τα COFFEE LITTLE ISLAND, μια νέα επιχειρηματική πρόταση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες και συνθήκες της αγοράς 05.10.2020 -
Café-Restaurant στο μουσείο με την σφραγίδα του ΙΤ 01.10.2020