ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
-
«Pâte à Brioche με άρωμα Κρήτης» | Στις 2 Μαΐου ο μεγάλος τελικός 01.05.2025 -
Στην Τανζανία το Περιφερειακό Φόρουμ Γαστρονομικού Τουρισμού για την Αφρική 24.04.2025 -
Το Sympossio Greek Gourmet Touring ταξιδεύει ξανά στην Ευρώπη 01.04.2025 -
“Εβδομάδα Κρητικής Γαστρονομίας” στη Βιέννη 14.03.2025 -
Οινικές διαδρομές στην Πελοπόννησο: Τρεις οικογένειες, τρεις ιστορίες πάθους 14.02.2025 -
Κλείνει το ιστορικό ελληνικό εστιατόριο Filos στην Κολωνία 24.01.2025 -
Τα αστέρια- εστιατόρια της Αθήνας, που επελέγησαν στον Οδηγό MICHELIN 2024 18.12.2024 -
Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025 11.12.2024 -
Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας | Η Ελλάδα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός. Eίναι μια γιορτή για τις αισθήσεις... 21.11.2024 -
Γαστρονομικός Τουρισμός: Ανακάλυψη της Μαγειρικής Κληρονομιάς της Κοιλάδας του Στρυμόνα 11.11.2024 -
Γαστρονομικός τουρισμός | Η ΕΕ αναδεικνύει και προστατεύει 114 ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα 04.11.2024 -
Στον Πειραιά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 02.11.2024 -
Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Κάρπαθο 08.09.2024 -
Γερμανικός Τύπος | Γαστρονομικοί πειρασμοί στα Χανιά και στα Σκόπια.... 05.08.2024 -
ΕΟΤ | Ύμνοι γερμανικού περιοδικού στην ελληνική κουζίνα 22.07.2024 -
Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό 14.03.2024 -
Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας στην Αθήνα- Με τη συμμετοχή έξι βραβευμένων Σεφ από τη Γαλλία 14.02.2024 -
Taste Atlas: Tουρκικά επιδόρπια εντάχθηκαν στα 100 κορυφαία του κόσμου 09.02.2024 -
Αποτέλεσμα μάρκετινγκ η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα; 17.01.2024 -
Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά η 17η Νοεμβρίου 17.11.2023 -
Στον Πειραιά το επόμενο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 30.10.2023 -
Βεβαιώσεις για 5 επισκέψιμα Οινοποιεία 30.10.2023 -
Σουηδία: Φυτικές εναλλακτικές λύσεις που αντικαθιστούν το κρέας 28.10.2023 -
Tripadvisor: Δύο Αθηναϊκά εστιατόρια στα top χορτοφαγικά & κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο - Τα 10 καλύτερα με εκλεκτή κουζίνα στην Ελλάδα 25.10.2023