Κερδίστε προσκλήσεις στο Posidonia Sea Tourism Forum

04 Dec 2018, 14:05 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Κερδίστε προσκλήσεις στο Posidonia Sea Tourism Forum

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Tornos News δίνει την ευκαιρία σε 10 από τους αναγνώστες του να παρευρεθούν στο 5th Posidonia Sea Tourism Forum.

Το 5th Posidonia Sea Tourism Forum θα αναδείξει τις νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μεσογείου, έναν από τους ιστορικά πιο ελκυστικούς και προσοδοφόρους προορισμούς κρουαζιέρας. Καθώς παρατηρείται αυξημένη ζήτηση για τους προορισμούς της Ανατολικής Μεσογείου, που αποτυπώνεται και στον σχεδιασμό δρομολογίων για το 2019 και μετά, το Posidonia Forum έχει ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας της ευρύτερης περιοχής να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην κρουαζιέρα.

Η ισχυρή συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου και η ενεργή υποστήριξη των CLIA Europe και MedCruise υπόσχονται ένα ιδιαίτερα παραγωγικό Forum για όλους.

Για μία ακόμη φορά οι εκπρόσωποι προορισμών και λιμανιών αλλά και οι πάροχοι υπηρεσιών καθώς και οι προμηθευτές θα πρέπει να είναι έτοιμοι για νέες συνεργασίες με τη βιομηχανία κρουαζιέρας. Η εκδήλωση θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης με ηγετικά στελέχη της κρουαζιέρας καθώς και σύναψης συνεργασιών για έργα ανάπτυξης υποδομών. Οι συμμετέχοντες επίσης θα αποκτήσουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις που επηρεάζουν το μέλλον της περιοχής.

Όπως πάντα, το Forum θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα όπου εκπρόσωποι κυβερνήσεων και τοπικής αυτοδιοίκησης θα παρουσιάσουν την πολιτική που έχουν σχεδιάσει για τον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού και θα συζητήσουν τις μελλοντικές ανάγκες για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Εαν εργάζεστε στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για δέκα (10) συμμετοχές για ως σύνεδροι και για τις 2 ημέρες. 
 
 
 
 
Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής.  

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα