Mirror: Το "low profile" Ελληνικό νησί που ανταγωνίζεται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη!

09 Apr 2024, 12:46 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Mirror: Το "low profile" Ελληνικό νησί που ανταγωνίζεται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Ελληνικό νησί που ανταγωνίζεται τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, με τα εκπληκτικά του τοπία, τα πολυτελή ξενοδοχεία και το νόστιμο φαγητό, που όμως πολλοί τουρίστες δεν προτιμούν, παρουσιάζει η Mirror, προτείνοντας την Αλόννησο στους Βρετανούς αναγνώστες της για τις εφετινές διακοπές τους.

Η Αλόννησος, αναφέρει η Mirror, μπορεί να μην είναι «κρυφός θησαυρός» καθώς πολλοί ταξιδιώτες καταφθάνουν σε αυτήν κάθε καλοκαίρι μέσω των πακέτων των TUI, Jet2 και Sunvil, όμως δεν είναι όσο γνωστά είναι άλλα Ελληνικά νησιά, όπως η Ρόδος και η Κρήτη, επομένως εγγυάται περιηγήσεις μακριά από τα μεγάλα πλήθη τουριστών.

Η νυχτερινή διασκέδαση είναι περιορισμένη και περιστρέφεται γύρω από ατμοσφαιρικά μπαρ και εξαιρετικά εστιατόρια.

Τα πανέμορφα καταπράσινα τοπία της είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μονοπάτια πεζοπορίας ενώ το νησί διαθέτει πολλά μουσεία και ιστορικούς χώρους, την Παλιά Πόλη με πλακόστρωτα δρομάκια με ταβέρνες και καταστήματα που θυμίζουν πλατό του Mamma Mia!

Σύμφωνα με την TUI, η Αλόννησος διαθέτει καθαρά νερά και συνιστά παραλίες όπως οι  Γλύφα, Βότση και Στενή Βάλα. Από τα πιο δημοφιλή μέρη της είναι η παραλία Άγιος Δημήτριος και η Χρυσή Μηλιά.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα