Γιώργος Γεωργούσης: Ο νέος γενικός διευθυντής του Grace Hotel, Auberge Resorts Collection στη Σαντορίνη

08 Apr 2024, 11:00 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Ο νέος γενικός διευθυντής του Grace Hotel, Auberge Resorts Collection στη Σαντορίνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O κ. Γιώργος Γεωργούσης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο πρώτο ξενοδοχείο Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, στην Ευρώπη, που βρίσκεται στη Σαντορίνη.

Ο κ. Γεωργούσης εντάχθηκε στην Grace Hotel Auberge λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν του 2024 καθώς το resort αναβαθμίζει το προσφερόμενο προϊόν του Ελληνικής φιλοξενίας.

Από το Μάιο, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν δύο νέες εξαιρετικά απομονωμένες και εμπνευσμένες σουίτες με τίτλο Infinity Suites. Η καθεμία θα διαθέτει τη δική της πισίνα υπερχείλισης και εξωτερικό χώρο ξεκούρασης.

Το Grace Hotel Auberge θα προσφέρει επίσης νέες εμπειρίες εμπνευσμένες από τον προορισμό καθώς και νέα εποχικά Μεσογειακά μενού στο εστιατόριο Varoulko Santorini από τον βραβευμένο με Αστέρι Μισελέν σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Ο κ. Γεωργούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η καριέρα του περιλαμβάνει σταθμούς όπως ηγετικοί ρόλοι στο The St. Regis Rome και στο The St. Regis Saadiyat Island στο Άμπου Ντάμπι. Κατά τη διάρκεια της απασχόλησής του στην Starwood, ήταν ένας από τους 26 διευθυντές που επιλέχθηκαν για την Senior Operations Academy της Marriott Europe, η οποία του επέτρεψε να προσφέρει υποστήριξη στρατηγικής σημασίας στα νέα ξενοδοχεία. Πιο πρόσφατα, ήταν γενικός διευθυντής του Andronis Arcadia στη Σαντορίνη.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα