Βασίλης Πλαφουντζής: Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

26 Apr 2024, 12:12 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Πλαφουντζής.

Το ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί μέλος του δικτύου Relais & Châteaux, με επικεφαλής τον κ. Πλαφουντζή, θα συνεχίσει την πορεία του ως ένα ξενοδοχείο εμπειριών πέρα από την παραδοσιακή αντίληψη περί πολυτέλειας.

Το όραμα του νέου γενικού διευθυντή θα συνεχίσει να διευρύνει τις καθηλωτικές, προσωποποιημένες εμπειρίες επισκέπτη που συνάδουν με την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Κεφαλονιάς.

Ο κ. Πλαφουντζής έχει ασχοληθεί με τις σχέσεις με τους πελάτες, το operations και τη στρατηγική ανάπτυξη μέσω από νευραλγικές θέσεις σε διεθνώς αναγνωρισμένα brands όπως τα Starwood Hotels & Resorts, Marriott International και Auberge Resorts.

Αυτό το υπόβαθρο του έχει προσφέρει μια βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας φιλοξενίας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Μέσα από την καριέρα του, θα ενισχύσει το ήθος του resort αφορά τη σύνδεση με τη φύση και την προώθηση της ευεξίας στο γαλήνιο περιβάλλον του Eliamos το οποίο θυμίζει χωριό. Υπό την ηγεσία του, το Eliamos Villas Hotel & Spa βρίσκεται στη διαδικασία να θέσει νέα πρότυπα στην πολυτελή φιλοξενία, προσφέροντας αξιομνημόνευτες αποδράσεις στα τοπία της Κεφαλονιάς.

Facebook Twitter Linkedin