Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

26 Apr 2024, 10:57 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τον Φεβρουάριο στο Βουκουρέστι και το Μόναχο, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συνεχίζει στοχευμένα τις προσπάθειές της για τουριστική προβολή αυτή τη φορά στη Βαρσοβία και στο Βελιγράδι.

Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η Ένωση βρέθηκε στη Βαρσοβία στις 26 Μαρτίου και στο Βελιγράδι στις 11 Απριλίου για να συμμετάσχει στα B2B events της εταιρείας «Choose Greece». Όλες οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η δράση στη Βαρσοβία, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας, αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, τα οποία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους του προορισμού. Ο Δήμος Βόλου άλλωστε ήταν τιμώμενος προορισμός και όλοι μαζί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον Βόλο και το Πήλιο και γενικά τη Θεσσαλία στο σύνολο των παρευρισκομένων, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents, προσφορά μελών της Ένωσης που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα. Η Ε.Ξ. Μαγνησίας ευχαριστεί τα ξενοδοχεία Αγνάντι στο Χορευτό στο Πήλιο και  Lagou  Raxi Country Hotel στο χωριό Λαύκος Πηλίου για τις διαμονές που πρόσφεραν στην κλήρωση. 

Στο Βελιγράδι, στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Moskva, πραγματοποιήθηκε το επόμενο B2B  event προβολής της Ελλάδας στην αγορά της Σερβίας, στο οποίο η Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού Volos Pelion αλλά και της Θεσσαλίας ευρύτερα ως έναν αυθεντικό ολοκληρωμένο προορισμό για κάθε επιλογή, καθώς και την καλύτερη ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες του προορισμού και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα πιο συγκεκριμένα της Μαγνησίας και των Σποράδων.

Και στο Βελιγράδι στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση διαμονών στους παρευρισκόμενους με προσφορά μελών της Ένωσης, η οποία ευχαριστεί τα ξενοδοχεία Αγνάντι στο Χορευτό στο Πήλιο, Λαοδάμεια και Πρωτεσίλαο στην Ν. Αγχίαλο, Lagou Raxi Country Hotel στο χωριό Λαύκος στο Πήλιο, Ερωφίλη στην Πορταριά  και Karaoulanis Beach Hotel στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου για τις διαμονές που πρόσφεραν. Θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Τουρισμού Δήμου Βόλου, που ετοίμασε την παρουσίαση του προορισμού.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα