Kyvernitis Travel Group: Αναβάθμιση των λειτουργιών με τις τεχνολογικές λύσεις της Sabre

06 Feb 2024, 12:59 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Kyvernitis Travel Group: Αναβάθμιση των λειτουργιών με τις τεχνολογικές λύσεις της Sabre

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O όμιλος εταιρικών ταξιδιών, ταξιδιών αναψυχής και υπηρεσιών εκδηλώσεων Kyvernitis Travel Group, ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με την εταιρία λύσεων τεχνολογίας στα ταξίδια, Sabre.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας τους, προβλέπεται η ενσωμάτωση των Sabre Virtual Payments (SVP) και Automation Hub στις υπηρεσίες του κορυφαίου ταξιδιωτικού γραφείου στην Ελλάδα, Kyvernitis, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

Η εφαρμογή των Sabre Virtual Payments (SVP) υπόσχεται εξορθολογισμένες πράξεις πληρωμών με αναβαθμισμένο επίπεδο ασφάλειας, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαχείριση κόστους.

Το Automation Hub αναμένεται να φέρει την επανάσταση στις λειτουργίες, αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια και, ενδεχομένως, εξοικονομώντας έως και 70% του χρόνου του ταξιδιωτικού πράκτορα. Αυτό θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών και θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Αυτές οι εξελίξεις αναμένεται να βελτιώσουν τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εξόδων, να μειώσουν τον διοικητικό φόρτο εργασίας και να αναβαθμίσουν τις πρακτικές διαχείρισης ταξιδιών.

Το 2023 ήταν μια χρονιά αξιοσημείωτων επιτυχιών για τον όμιλο Kyvernitis, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην αναβάθμιση των εργαλείων αυτοματοποίησης της Sabre. Οι αναβαθμίσεις αυτές ενίσχυσαν τις συνεργασίες με επιφανείς οργανισμούς όπως οι American Express Global Business Travel και Hogg Robinson Group. Ο όμιλος κατέγραψε επίσης σημαντική αύξηση των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων του, ιδιαίτερα στους κλάδους Ναυτιλίας και Offshore, επιδεικνύοντας την αυξανόμενη επάρκειά του σε εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς τομείς.

«Η ενσωμάτωση τεχνολογίας αιχμής έχει αποτελέσει κλειδί στην αναβάθμιση της λειτουργικής μας αποτελεσματικότητας και στη διεύρυνση του αποτυπώματός μας στην αγορά. Η στρατηγική αυτή πρωτοβουλία μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία πελατών και να επιβεβαιώσουμε τη θέση μας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Ελλάδα», δήλωσε ο CEO του Kyvernitis Travel Group, κ. Χρήστος Κυβερνήτης.

«Η ανάπτυξη και διευρυμένη επιρροή  της Sabre στην Ευρώπη επιδεικνύει την αποφασιστικότητά μας να στηρίζουμε τα ταξιδιωτικά γραφεία. Η συνεργασία μας με τον Kyvernitis Travel Group σκιαγραφεί το πώς οι καινοτόμες λύσεις μας όχι απλώς ενισχύουν την ανάπτυξη των ταξιδιωτικών γραφείων αλλά παγιώνουν τη θέση μας στον Ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό κλάδο», δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειακός Διευθυντής Ν. Ευρώπης και Σκανβιναβικών χωρών της Sabre Travel Solutions, κ. Ανδρέας Συρίγος.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα