Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

15 Mar 2024, 14:06 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

Facebook Twitter Linkedin

Η κοινοπραξία της Lamda Development με την Brook Lane (επενδυτικό κεφάλαιο με έδρα στο Λονδίνο) για την ανάπτυξη του δεύτερου πύργου στο Ελληνικό προχωρά με την ίδρυση της Ellinikon Park Tower για την κατασκευή και τη λειτουργία ξενοδοχείων, συγκροτήματος τουριστικών καταλυμάτων και ειδικών τουριστικών υποδομών.

Η Ellinikon Park Tower ιδρύθηκε από την Ellinikon Hospitality Investments της Lamda και την Bincer Holdings της Brook Lane.

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 40 εκατ. ευρώ με την εταιρεία της Lamda να συμμετέχει με ποσοστό 30% και τη Bincer με ποσοστό 70%.

Αν και ο σκοπός του Ellinikon Park Tower είναι ευρύτερος, ξεκινά από τον πύργο στη θέση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ύψους 200 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, εντός του Εμπορικού Κόμβου στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, δηλαδή στο σημείο που θα κατασκευαστεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, το Vouliagmenis Mall.

Ο δεύτερος υπό κατασκευή πύργος θα είναι μικτής χρήσης, συνολικής επιφάνειας 49.000 τ.μ. Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο και επώνυμες κατοικίες, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός του είναι 200 ​​εκατ. ευρώ, ποσό που πιθανότατα θα ποικίλλει, καθώς το κόστος κατασκευής έχει αυξηθεί από τον αρχικό σχεδιασμό.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα