Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

12 Apr 2024, 10:59 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

Facebook Twitter Linkedin

To brand Ace Hotels επιστρέφει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι με νέο ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Το νέο Ace Hotel & Swim Club Athens αναπτύχθηκε σε στυλ resort σε συνεργασία με τη Brook Lane Capital και διαθέτει 120 δωμάτια.

Το brand Swim Club αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του ομίλου Ace μέσα στα επόμενα χρόνια, με την ένταξη περισσότερων ξενοδοχείων έπειτα από το δημοφιλές Swim Club στο Παλμ Σπρίνγκς που άνοιξε το 2009 και θα ανακαινιστεί αργότερα μέσα στο 2024.

Πρόκειται για την επιστροφή του brand επί Ευρωπαϊκού εδάφους από τις αρχές του 2020 όταν έκλεισε το πρώην Ace Hotel London στο Shoreditch, το οποίο το 2022 άνοιξε εκ νέου ως One Hundred Shoreditch από τον όμιλο Lore Group.

Πλέον, ο όμιλος επεκτείνεται και στην Ασία – Ειρηνικό, με σχέδια να ανοίξει και δεύτερο ξενοδοχείο στην Ιαπωνία το 2027 στο Fukuoka, μετά το πρώτο που άνοιξε το 2020 στο Kyoto.

Η Ace ιδρύθηκε το 1999 και το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ξενοδοχεία στο Μανχάταν, στο Μπρούκλιν, στη Ν. Ορλεάνη, στο Παλμ Σπρίνγκς, στο Τορόντο, στο Σίδνεϊ, στο Σιάτλ και στο Πόρτλαντ. Το Atelier Ace είναι ένα δημιουργικό στούντιο in-house που αναπτύσσει και λειτουργεί τα Ace Hotels μαζί με τη Maison de la Luz.

Η Αθήνα αποδείχθηκε ιδανικός προορισμός για τη διεύρυνση του brand Ace Hotel & Swim Club, καθώς η Αθηναϊκή Ριβιέρα βρίσκεται κοντά στο μητροπολιτικό κέντρο με πλούτο πολιτισμού, τέχνης και ιστορίας, όντας παράλληλα κοντά στην ακτή και αποτελώντας μια απόδραση απο τη ζωή στην πόλη, δήλωσε ο συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος του Ace Hotel Group / Atelier Ace, Brad Wilson.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα, πρόσθεσε ο κ. Wilson, περνά από αναγέννηση και γίνεται προορισμός που αναζητούν οι ταξιδιώτες πέρα από τα Ελληνικά νησιά ή το κέντρο της Αθήνας και τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να μεταφέρει την οπτική του στην περιοχή συμπληρώνοντας την τοπική κουλτούρα και δημιουργώνας ένα σπίτι για τους ταξιδιώτες και την τοπική κοινότητα.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα