H Daily Mail αποθεώνει το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort

16 May 2018, 13:20 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

TornosNews.gr

H Daily Mail αποθεώνει το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Miraggio Thermal Spa Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ως ένα ξενοδοχείο που χωρίς να βρίσκεται σε ελληνικό νησί προσφέρει ιδανική διαμονή σε οικογένειες Βρετανών που αναζητούν όμορφα φυσικά τοπία, απασχόληση για τα παιδιά και σκηνικό παραλίας.

Το ξενοδοχείο, 300 δωματίων, διαθέτει 4 θεματικά εστιατόρια, 5 μπαρ και το διώροφο Myrthia Thermal Spa με γεωθερμικό νερό από τις φυσικές πηγές της περιοχής, βρίσκεται μπροστά σε μια πανέμορφη αμμουδιά, και αφήνει εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Διαθέτει 3 πισίνες, εκ των οποίων η μεγαλύτερη με τζακούζι και water jet, η δεύτερη αποκλειστικά για ενήλικες και η τρίτη για παιδιά. Υπάρχουν ακόμη εγκαταστάσεις τένις και beach volley αλλά και η δυνατότητα ενοικίασης ποδήλατου για εξερεύνηση της περιοχής.

Το ξενοδοχείο, αναφέρει η συντάκτρια της Daily Mail, προσέφερε την απόλυτη εμπειρία διακοπών και, όπως αναφέρει, εξαιτίας της εμπειρίας της σε αυτό και στην περιοχή η Ελλάδα έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Χαρακτήρισε το παιδικό κλαμπ ως ένα από τα καλύτερα που έχει δει η ίδια, και το προσωπικό «εξαιρετικό», ενώ το σημείο όπου ένα τεράστιο δοχείο νερού καταβρέχει τους επισκέπτες ενδείκνυται για φωτογραφίες του Instagram.

Το δημοσίευμα αναφέρει και για εκπληκτική ποιότητα διασκέδασης, με χορογραφίες και μουσικές ερμηνείες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα