Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

13 Mar 2024, 12:55 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη συνεργασία της με την ενοποιημένη υποδομή πληρωμών και εμπορίου Primer ανακοίνωσε η πλατφόρμα κράτησης ταξιδιωτικών εμπειριών GetYourGuide, με στόχο να καινοτομήσει στην οικονομία εμπειριών προσφέροντας πληρωμές σε τοπικό επίπεδο και ενισχύοντας τις επιδόσεις πληρωμών για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Καθώς οι ταξιδιώτες συνεχίζουν να δαπανούν περισσότερα για εμπειρίες στα ταξίδια, συμβάλλοντας σε μια βιομηχανία που αναμένεται να φτάσει τα 375 δισ. δολάρια στα τέλη του 2024, η αγορά εμπειριών διευρύνεται αλλά και ψηφιοποιείται με όλο και ταχύτερους ρυθμούς.

Η GetYourGuide κατέγραψε άνοδο 142% στις κρατήσεις από κινητά το 2023 έναντι του 2022, ωστόσο η διαχείριση πάνω από 30 εκατ. συναλλαγών σε πάνω από 100.000 εμπειρίες και 20.000 δημιουργούς εμπειριών, αποτελεί πια μια πρόκληση, σύμφωνα με την πλατφόρμα.

Με τη συμβολή της Primer η GetYourGuide στοχεύει να ανοίξει τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, υιοθετώντας την επόμενη γενιά των έξυπνων πληρωμών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες αποδοχής πληρωμών, βελτιστοποίησης και νοημοσύνης της Primer, η GetYourGuide σκοπεύει να χρησιμοποιήσει επίσης την πιο πρόσφατη καινοτομία της, την UpliftAI, η οποία μεγιστοποιεί το ρυθμό επιτυχημένων συναλλαγών και αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία του τελικού χρήστη.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα