Ημέρες καριέρας τουρισμού 2024 από το Πανεπιστήμιο Πάτρας

21 Feb 2024, 10:23 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Ημέρες καριέρας τουρισμού 2024 από το Πανεπιστήμιο Πάτρας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με σημαντικές παρουσίες από το χώρο της τουριστικής αγοράς, το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών συνδιοργανώνει με το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00 εκδήλωση με στόχο την πρόσβαση των φοιτητών/τριών και των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, αλλά και την υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασης τους από τις σπουδές στον επαγγελματικό στίβο. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του κτηρίου του Τμήματος, εντάσσεται στη Δράση Ημέρες Καριέρας 2024 και χωρίζεται σε δύο ενότητες. 

Η πρώτη ενότητα θα έχει προσκεκλημένους ομιλητές τους Γιώργο Τελώνη – Ferry Center, Νότη Μαρτάκη - MTC Group Consulting, Εκπρόσωπο από την webhotelier | primalres, Μπαλτά Αλέξανδρο – AchaiaClaus,  Χρήστο Κανελλή – Αντιπρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Αχαϊας, Μαρία Κοτσώνη - HR Manager Pyrgos, Γιώργο Βισσαρίτη – Hotel Manager Porto Rio Hotel, Εύα Καλαϊτζίδου  – Cluster Talent Acquisition Manager Costa Navarino, Σπύρο Τραχάνη – Castella beach, Κωνσταντίνο Δαμάτη – Hotel Αkrata Βeach, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο – Stavento, Ιωάννη Κουτσονίκο – Πρόεδρο ΠΜΣ Διοίκηση Τουρ. Προορισμών & Επιχειρήσεων και Σπύρο Αλεξανδράτο – Απόφοιτο Τμήματος.

Στη δεύτερη ενότητα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των φοιτητών με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων είναι : 

FERRY CENTER 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε
Aldemar  Pyrgos – Crete
Stavento
Porto Rio Hotel
Hotel Akrata beach
Hotel Kanelli Beach
Long Beach Resort
Costa Navarino
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΤΤΑΣ ΣΙΑ ΕE
SWOT Hospitality
Florida Blue Bay Resort
Airotel
Castella beach
Ξενοδοχείο ΠΑΥΛΙΝΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Ε
KALOGRIA BEACH HOTEL
Camping Golden Sunset – Neropolis Waterpark

ΝΙΦΟΡΕΪΚΑ ΑΚΤΗ ΕΕ
webhotelier | primalres

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα