Διαγωνισμός 200.000 ευρώ για υπηρεσίες διαμονής και διατροφής

15 Feb 2024, 07:09 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός 200.000 ευρώ για υπηρεσίες διαμονής και διατροφής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την παροχή υπηρεσιών διαμονής και διατροφής στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών Κ20 (εφήβων) στην Άρτα.

Η εκτιμώμενη δαπάνη με ΦΠΑ ανέρχεται έως 200.357 ευρώ.  Η παροχή υπηρεσιών διαμονής - διατροφής θα παρασχεθεί για τις ανάγκες της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, των φιλοξενούμενων Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης, καθώς και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, υπηρεσιακών στελεχών και μη, κ.λ.π. κατά το διάστημα προετοιμασίας, διεξαγωγής και λήξης του Πρωταθλήματος από 19 Αυγούστου έως και 5 Σεπτεμβρίου 2024.

Τα ξενοδοχεία που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να είναι κατηγορίας 3 ή 4 αστέρων και να διαθέτουν standard μονόκλινα/δίκλινα. Θα πρέπει επίσης να προσφέρουν διαθεσιμότητα στο σύνολο των δωματίων που ζητούνται ανά γκρουπ και όχι σε μέρος αυτού. Πρέπει να μην εκτελούνται προγραμματισμένες εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχείο κατά την διάρκεια διαμονής των αθλητών.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα