Selling point στην Αμφίκλεια για ενημέρωση των επισκεπτών του Χ. Κ. Παρνασσού

08 Feb 2024, 07:39 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Selling point στην Αμφίκλεια για ενημέρωση των επισκεπτών του Χ. Κ. Παρνασσού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας εισηγήθηκε θετικά για τη χορήγηση άδειας δωρεάν χρήσης του ξύλινου οικίσκου εντός της Πλατείας 25ης Μαρτίου στην Αμφίκλεια προς την ΕΤΑΔ για τη δημιουργία Selling point με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και κατ’ επέκταση του Δήμου για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με την απόφαση θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης απευθείας εισιτηρίου χρήσης των υπηρεσιών του Χιονοδρομικού Κέντρου, καθώς επίσης και κάρτας χιονοδρόμου. Σύμφωνα με τον Δήμο προκύπτει ότι η συγκεκριμένη παραχώρηση προάγει τα τοπικά συμφέροντα ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην τουριστική προβολή του προορισμού ενώ σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετούνται καλύτερα όλοι οι επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και κατ΄ επέκταση του Δήμου.

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραχώρησης η ΕΤΑΔ θα έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου οικίσκου της πλατείας, λαμβανομένου κάθε απαραίτητου μέτρου πρόληψης. Με τη λήξη της χιονοδρομικής περιόδου περί τα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους, η συγκεκριμένη παραχώρηση θα ανακληθεί.

Από την ΕΤΑΔ επιλέχθηκε με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού η δημιουργία τριών σημείων Selling Points , ένα στην Αμφίκλεια, ένα στην Αράχωβα κι ένα αντίστοιχα στο Πολύδροσο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα