Το κέντρο της Αθήνας πρώτη επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση από τους χρήστες της Uber

16 Nov 2023, 11:31 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Το κέντρο της Αθήνας πρώτη επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση από τους χρήστες της Uber

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το κέντρο της Αθήνας επιλέγουν οι χρήστες της Uber για τις νυχτερινές τους εξόδους, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται, η υπηρεσία UberTaxi, που είναι συνυφασμένη και με τη νυχτερινή διασκέδαση, βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των μετακινούμενων κατά τις βραδινές τους εξόδους. "Βγαίνεις για ποτό ή για φαγητό; Σκέφτεσαι ότι θα πιες ένα ποτήρι παραπάνω ή θέλεις να αποφύγεις την αναζήτηση θέσης στάθμευσης; Η επιλογή σου είναι μία και βρίσκεται τόσο κοντά σου, όσο το πάτημα ενός κουμπιού", σημειώνει η εταιρεία, προσθέτοντας:

Οι χρήστες της εφαρμογής Uber χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το UberTaxi (αύξηση 50% το 2023 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) για τις νυχτερινές τους εξόδους, καθώς αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για γρήγορες, απρόσκοπτες και ασφαλείς διαδρομές.

Ποια είναι όμως τα πιο συνηθισμένα μέρη που επιλέγουν οι χρήστες της Uber για τη νυχτερινή τους διασκέδαση;

Πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών της εφαρμογής είναι το κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα το Σύνταγμα, το οποίο φαίνεται ότι επιλέγουν οι χρήστες της Uber. Έντονη νυχτερινή κίνηση συγκεντρώνει και η Ιερά Οδός, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία μετακινήσεων της Uber βρίσκεται δεύτερη στις επιλογές των μετακινούμενων με UberTaxi. Ακολουθούν τα Εξάρχεια, ο Νέος Κόσμος και το Κολωνάκι επιβεβαιώνοντας ότι το πιο trendy σημείο της πόλης παραμένει το κέντρο της. Έβδομη στις προτιμήσεις των επιβατών της Uber βρίσκεται η Κηφισιά και ακολουθεί το Χαλάνδρι, που κατατάσσεται στην όγδοη θέση.

Η Uber έχοντας δρομολογήσει τη λειτουργία «Έλεγχος Ασφαλείας» αλλά και τη νέα δυνατότητα κράτησης μέσω της υπηρεσίας Uber Reserve αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις νυχτερινές εξόδους. Κανείς μπορεί με ασφάλεια να πάει προς τον προορισμό του και να επιστρέψει ακόμα και αργά το βράδυ ενεργοποιώντας λειτουργίες όπως «Αξιόπιστες Επαφές» (Trusted Contacts), «Επαλήθευση PIN» (PIN verification) και «Έλεγχος Διαδρομής» (RideCheck) εντός της εφαρμογής. Παράλληλα η δυνατότητα κράτησης από 30 λεπτά νωρίτερα έως και τρεις μήνες νωρίτερα, μέσω του Uber Reserve, εξασφαλίζει βραδινές εξόδους απαλλαγμένες από το άγχος της μετακίνησης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα