Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

18 Sep 2023, 10:00 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθορίστηκαν οι όροι διενέργειας του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ξενώνα το οποίο βρίσκεται στην Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Μακρακώμης.

Το ξενοδοχείο κλασσικού τύπου 3 αστέρων, 3 ορόφων με 2 συνδεδεμένα κτήρια έχει συνολικό εμβαδόν 1.385,26 τ.μ., εντός οικοπέδου εμβαδού 1.817,69τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα είναι πρόχειρος, προφορικός, ανοιχτός, πλειοδοτικός και έχει προγραμματισθεί να διενεργηθεί σε αίθουσα στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μακρακώμης στην Κοινότητα Σπερχειάδας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30'π.μ. -12.30'μ,μ., ενώπιον των μελών της αρμόδιας Επιτροπής.  

Εάν ο διαγωνισμός αποβεί άγονος, θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 2  Οκτωβρίου την ίδια ώρα, με τους ίδιους όρους και την ίδια Επιτροπή Διενέργειας. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 10 έτη, αρχής γενομένης από την υπογραφή του συμφωνητικού.  Ανανέωση της μίσθωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από έγγραφη αίτηση του μισθωτή η οποία θα πρέπει να κατατεθεί κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν τη λήξη της σύμβασης και μετά την σύμφωνη γνώμη του εκμισθωτή ως προς τον χρόνο παράτασης, εφόσον ο μισθωτής είναι απολύτως συνεπής στις οικονομικές και συμβατικές υποχρεώσεις του.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα