Σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιουνίου η Ακτή Βουλιαγμένης

02 Jun 2023, 08:40 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιουνίου η Ακτή Βουλιαγμένης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Ακτή Βουλιαγμένης ξεκίνησε την 1η Ιουνίου την πλήρη λειτουργία της για τη φετινή θερινή περίοδο, όπως ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.

Η Ακτή  θα λειτουργεί καθημερινά, με διευρυμένο θερινό ωράριο, από τις 8.00 πμ έως τις 9.00 μμ, προσφέροντας στους επισκέπτες, στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μοναδικές στιγμές απόλαυσης, δροσιάς και ξενοιασιάς, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ΕΤΑΔ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς όλους τους πολίτες και παρά τη γενική αύξηση του κόστους των προϊόντων και των υπηρεσιών λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης και των πληθωριστικών πιέσεων, διατηρεί στη φετινή χρονιά τις τιμές της στα περσινά επίπεδα.

Επιπλέον διευρύνθηκε η εφαρμογή του μειωμένου εισιτηρίου, καθόσον  πλέον φέτος συμπεριλαμβάνονται και μαθητές από 15 έως και 18 ετών αλλά και άτομα ηλικίας από 65 ετών, (έναντι 75 ετών πέρυσι). 

Όσον αφορά το εισιτήριο για τους Δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης παραμένει στα περσινά επίπεδα στα 5 ευρώ.

Τέλος, ελεύθερη είσοδο δικαιούνται παιδιά έως 5 ετών και ΑΜΕΑ. Ειδικά οι επισκέπτες μας ΑΜΕΑ απολαμβάνουν πλήρεις υπηρεσίες εξυπηρέτησης από τις υποδομές και το ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό της Ακτής Βουλιαγμένης.

Η Ακτή Βουλιαγμένης προσφέρει σε ειδική ζώνη επιπλέον υπηρεσίες, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και όλης της οικογένειάς του, παρέχοντας τη  δυνατότητα προκράτησης θέσης και ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας. 

Επιθυμώντας να  αναβαθμίζουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Ακτής, το φετινό καλοκαίρι όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές γευστικές επιλογές σε σνακς, χυμούς και κοκτέιλς στις ανακαινισμένες καντίνες μας, αναφέρει η ΕΤΑΔ.

Η Ακτή Βουλιαγμένης είναι η πλέον δημοφιλής οργανωμένη παραλία της Αττικής, με δυναμικότητα έως 8.000 λουόμενους ημερησίως, σε ένα καταπράσινο τοπίο 77 στρεμμάτων.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Ιατρικές Υπηρεσίες
Ναυαγοσωστικές Υπηρεσίες
Γήπεδα τένις – μπάσκετ – βόλεϊ
Αποδυτήρια
WC / Ντους
Μίνι παιδική χαρά
Πρόσβαση ΑΜΕΑ & WC ΑΜΕΑ
Wi-fi Internet
Δωρεάν Πάρκινγκ
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για ρακέτες
Ζώνη κράτησης με αυξημένες παροχές

Επισημαίνεται πως η Ακτή Βουλιαγμένης εκτός από την τιμητική διάκριση της Γαλάζιας σημαίας που λαμβάνει κάθε χρόνο για την καθαρότητα θαλάσσιου και χερσαίου χώρου της, αλλά και για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως και για την ειδική μέριμνα για την άρτια εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ, συμπεριλαμβάνεται και στη λίστα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) με τις καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση ακτές της Αττικής. Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα