Simpson Travel: Ο Βρετανός σπεσιαλίστας πολυτελών βιλών σε Ελλάδα και Μεσόγειο, εισέρχεται στη Γερμανική αγορά

18 Jan 2023, 12:24 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Simpson Travel: Ο Βρετανός σπεσιαλίστας πολυτελών βιλών σε Ελλάδα και Μεσόγειο, εισέρχεται στη Γερμανική αγορά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο βρετανός τουρ οπερέιτορ Simpson Travel, εισέρχεται στη γερμανική τουριστική αγορά, διαθέτοντας την προσφορά του για πολυτελείς βίλες και μπουτίκ ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Τουρκια και τη Μαγιόρκα, στα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία.

Ο τουρ οπερέιτορ, με έδρα στο Λονδίνο, είναι γνωστός για την «εξαιρετική γνώση των προορισμών και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών» που προσφέρει, και για να υπογραμμίσει τη δέσμευσή του στη γερμανική αγορά παρουσιάζει ιστοσελίδα στη γερμανική γλώσσα με αναγραφόμενες τιμές σε ευρώ.

Οι περισσότερες βίλες στο χαρτοφυλάκιο του Simpson Travel προσφέρονται αποκλειστικά από τον τουρ οπερέιτορ. Οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, όμορφους κήπους και εντυπωσιακή θέα. Επιπλέον, ο διοργανωτής προσφέρει ένα εύρος επιλογών σε ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται τα Simpson Hotels που επίσης προσφέρονται κατ αποκλειστικότητα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Purple Apricot με επτά σουίτες στους Παξούς, το Katouna Suites στη Λευκάδα και το οικογενειακό Hotel Bella Mare στην Κέρκυρα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα