Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

21 Sep 2022, 16:55 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 21ο Συνέδριο της International Society of Limb Salvage (ISOLS) 2022 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, από τις 6-9 Σεπτεμβρίου 2022. Πρόεδρος της ISOLS τα τελευταία τρία χρόνια (2019-2022) είναι ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής του ΕΚΠΑ κ. Παναγιώτης Ι. Παπαγγελόπουλος, MD, DSc, FACS.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του ο Καθηγητής «ήταν μεγάλη τιμή να υπηρετήσω ως Πρόεδρος της International Society of Limb Salvage (ISOLS) τα τελευταία τρία χρόνια. Μετά το επιτυχημένο 20ο Συνέδριο ISOLS 2019 στην Αθήνα, τόσο εμείς, ως πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, όσο και οι ασθενείς μας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την άνευ προηγουμένου πραγματικότητα της πανδημίας Covid-19, την παγκόσμια κοινωνική αναταραχή και την τραγωδία του πολέμου. Ωστόσο, η ISOLS, πιστή στην αποστολή και τις αξίες της, παρέμεινε ενεργή με πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών σεμιναρίων και μαθημάτων».

Ο Καθηγητής κατέληξε ως εξής: «Η ISOLS είναι πιο δυνατή από ποτέ και θα συνεχίσει να προωθεί την έρευνα, την εκπαίδευση και την κλινική πρακτική όσον αφορά στους μυοσκελετικούς όγκους και θα συνεχίσει να βελτιώνει τη φροντίδα των ασθενών που απαιτούν παρεμβάσεις διάσωσης άκρων».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα