Διαγωνισμός για διαμονή και σίτιση διακοπών Μελών ΚΑΠΗ από τη Νέα Σμύρνη

15 Oct 2020, 10:34 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για διαμονή και σίτιση διακοπών Μελών ΚΑΠΗ από τη Νέα Σμύρνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης προκήρυξε διαγωνισμό για δαπάνες διαμονής και σίτισης διακοπών Μελών ΚΑΠΗ ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ με ΦΠΑ  με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Ειδικότερα, αντικείμενο της σύμβασης είναι η επιλογή αναδόχου - παρόχου διαμονής και σίτισης για τη διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς, εποπτείας και εκτέλεση όλων των σταδίων επιμορφωτικής - ψυχαγωγικής εκδρομής, μέσω χορήγησης voucher προς τους ωφελουμένους (μέλη των ΚΑΠΗ) για αξιοποίηση τους από τον πάροχο διαμονής και σίτισης, καθώς και επιπλέον η δωρεάν φιλοξενία (free pass) σε ένα άτομο σε ένα δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή για δύο διανυκτερεύσεις έκαστος, για κάθε 10 πληρωτέα ωφελούμενα άτομα-μέλη των Κ.Α.Π.Η

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 23η Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. που αποτελεί και την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. Μετά την λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία δημόσιας αποσφράγισης ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία Διοίκησης του Κέντρου, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου 18, Νέα Σμύρνη, 3ος όροφος.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα