Δήμος Σουφλίου: Διαγωνισμός για εκμίσθωση του Ξενώνα Λίμνης Τυχερού

14 Oct 2020, 10:44 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Σουφλίου: Διαγωνισμός για εκμίσθωση του Ξενώνα Λίμνης Τυχερού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Σουφλίου αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Ξενώνα Λίμνης Τυχερού το οποίο θα λειτουργήσει σαν ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων Γ΄ κατηγορίας.

Η δυναμικότητα της μονάδας είναι 37 κλίνες. Η μονάδα διαθέτει μπαρ για την εξυπηρέτηση των πελατών και όλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους. Η μονάδα έχει ήδη λειτουργήσει αλλά απαιτούνται συντηρήσεις και βελτιώσεις, ώστε να αποκατασταθούν φυσιολογικές φθορές και να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες της και να είναι ανταγωνιστική σε σχέση και με παρόμοιες νεότερες μονάδες που λειτουργούν πλέον στην ευρύτερη περιοχή. Η διάρκεια της εκμίσθωσης έχει οριστεί σε 15 έτη. Πρώτη προσφορά μισθώματος ορίζεται το ποσό των 190 ευρώ μηνιαίως και οι επόμενες προσφορές θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 10 ευρώ ανώτερες της προηγούμενης.

Το μίσθωμα που θα προκύψει από τον διαγωνισμό θα αρχίσει να καταβάλλεται από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας λειτουργίας του.

Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να προβεί στις απαραίτητες εργασίες ούτως ώστε ο ξενώνας να επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Συγκεκριμένα δεσμεύεται μεταξύ άλλων ότι

α) θα τοποθετήσει καινούργιο κλιματιστικό μηχάνημα σε κάθε δωμάτιο καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους

β) θα αποκαταστήσει φθορές στα επιχρίσματα

γ) θα ελαιοχρωματίσει το σύνολο του κτίσματος.

δ) θα εξοπλίσει αυτό με το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του ξενώνα (ενδεικτικά αναφέρονται, εξοπλισμός κουζίνας, εξοπλισμός δωματίων, εξοπλισμός κοινόχρηστων χώρων).

Ο μισθωτής δεν δικαιούται να προβεί σε μακροχρόνια μίσθωση άνω των 4 δωματίων. Μακροχρόνια μίσθωση νοείται η συνεχόμενη διαμονή πέρα του ενός μηνός με επίδοση ενός ή περισσοτέρων παραστατικών διαμονής.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα