Απόφαση: Τι ισχύει για την οικονομική ενίσχυση των κατ' εξαίρεση λειτουργούντων καταλυμάτων

24 Sep 2020, 11:07 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Απόφαση: Τι ισχύει για την οικονομική ενίσχυση των κατ' εξαίρεση λειτουργούντων καταλυμάτων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με τροποποίηση της απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού για την «Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των κατ' εξαίρεση λειτουργούντων τουριστικών καταλυμάτων», ορίζονται όλα τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι στην οικεία Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

Τα δικαιολογητικά αυτά είναι…

-Τιμολόγιο επιχορήγησης.

-Επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο νόμιμος εκπρόσωπος του τουριστικού καταλύματος/επιχείρησης.

-Πιστοποιητικό Γ.Ε.ΜΗ.

-Πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης.

-Πιστοποιητικό περί μη λύσης.

-Υπεύθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου περί μη ενεχυρίασης ή εκχώρησης, καθώς και περί της ισχύουσας ηλεκτρονικής διεύθυνσης του τουριστικού καταλύματος/επιχείρησης.

-Αρ. τραπεζικού λογαριασμού δικαιούχου σε μορφή IBAN που συνοδεύεται από αντίγραφο (απλή φωτοτυπία) της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της Τράπεζας στην οποία τηρείται ο λογαριασμός ή από βεβαίωση της Τράπεζας αυτής όταν δεν εκδίδεται βιβλιάριο.

-Περιοδική δήλωση ΦΠΑ μηνός Απριλίου 2019 και Απριλίου 2020 (αρχική και τροποποιητικές).

-Σε περίπτωση που το τουριστικό κατάλυμα/επιχείρηση ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων, βεβαίωση ως προς το ύψος του κύκλου εργασιών για την ίδια ως άνω περίοδο (Απρίλιος 2019 με Απρίλιο 2020), η οποία υπογράφεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του τουριστικού καταλύματος/επιχείρησης και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα ισοζύγια». Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα