Συγχώνευση των Travel Cue Management και Prime Travel

15 Oct 2019, 15:06 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Συγχώνευση των Travel Cue Management και Prime Travel

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη συγχώνευσή τους ανακοίνωσαν σήμερα, Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, οι εταιρίες Travel Cue Management, θυγατρική της Connect Group, και Prime Travel.

Η Connect group θα έχει το 100% των μετοχών της Prime Travel και η συγχωνευμένη επιχείρηση θα λειτουργεί υπό το brand της Travel Cue.

Η Travel Cue ιδρύθηκε το 2012 και είναι διεθνής εξειδικευμένη εταιρία στη διαχείριση των αναγκών μετακίνησης σε κλάδους όπως τα επαγγελματικά ταξίδια. Το δίκτυό της αποτελείται από πλήρως ολοκληρωμένα επιχειρηματικά κέντρα στην Αυσταλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Νιγηρία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, την Ταϋλάνδη, τα ΗΑΕ, το Ην. Βασίλειο, τις ΗΠΑ και το Βιετνάμ.

Με την προσθήκη της Ελλάδας στο δίκτυό της, στο πλαίσιο προσέγγισης λειτουργίας της υπό μια ενιαία εταιρία, οι πελάτες επωφελούνται από το διευρυμένο πλαίσιο υπηρεσιών της.

Η συγχωνευμένη εταιρία προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες διαχείρισης κινητικότητας, με τους πελάτες και τους εργαζομένους να επωφελούνται από το συνεργατικό πλαίσιο του ομίλου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Mr. Chilkuri. 

Η συγχωνευθείσα εταιρεία θα ολοκληρώσει επίσημα τα μεταβατικά της βήματα μέχρι τα τέλη του 2019 και όλες οι συμβάσεις προσωπικού, προμηθευτών και πελατών θα μεταφερθούν σε αυτήν.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα