Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά προσώπων με Ι.Χ. δημοσίας χρήσης με οδηγό

09 Apr 2019, 09:45 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά προσώπων με Ι.Χ. δημοσίας χρήσης με οδηγό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Χαλανδρίου προκήρυξε συνοπτικό Διαγωνισμό, με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής  για την ανάδειξη αναδόχου για την μεταφορά προσώπων με ιδιωτικά αυτοκίνητα Δημοσίας Χρήσης με οδηγό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε ποσό 61.541,20 ευρώ με ΦΠΑ εκ του οποίου  το ποσό που αφορά το μέρος υλοποίησης της δαπάνης εντός του τρέχοντος έτους ανέρχεται σε 33.814,80 ευρώ και το ποσό που αφορά το 2020 ανέρχεται σε 27.726,40 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα του Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ. και ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών η 10:30 π.μ. Οι προσφορές υποβάλλονται στην αναθέτουσα αρχή είτε με κατάθεσή τους ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού την ημέρα και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Χαλανδρίου, Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου Τ.Κ. 152 34. Η προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά λήγει την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού δηλαδή την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 14:00μ.μ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα