Η Panadvert παρουσιάζει τις κορυφαίες ψηφιακές τάσεις που θα καθορίσουν τον κλάδο της φιλοξενίας το 2024

05 Dec 2023, 13:12 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Panadvert παρουσιάζει τις κορυφαίες ψηφιακές τάσεις που θα καθορίσουν τον κλάδο της φιλοξενίας το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθώς ο ξενοδοχειακός κλάδος προετοιμάζεται για την νέα χρονιά και τις προκλήσεις που αυτή θα φέρει, η Panadvert - πρωτοπόρος στο ψηφιακό μάρκετινγκ με ειδικότητα στα ξενοδοχεία και τον τουρισμό - παρουσιάζει τις ψηφιακές τάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κλάδου το 2024 στον τελευταίο της οδηγό με τίτλο "Οι Κορυφαίες Ψηφιακές Τάσεις στην Φιλοξενία για το 2024". 

Σε αυτόν παρέχεται μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των 15 κορυφαίων τάσεων που πρόκειται να επαναπροσδιορίσουν το ψηφιακό τοπίο για τη φιλοξενία το επόμενο έτος, με ιδιαίτερη έμφαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις εφαρμογές της. Πρωταγωνιστής για άλλη μια χρονιά, ωστόσο, θα παραμείνει το ψηφιακό μάρκετινγκ, ιδιαίτερα όσον αφορά στο performance και το influencer μάρκετινγκ, ενώ υπογραμμίζεται η σημασία του περιεχομένου που γίνεται μια επιτακτική ανάγκη για την ψηφιακή εικόνα των ξενοδοχείων - και όχι μόνο - στα social media.

Όπως σημείωσε ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert, “Είναι πολύ σημαντικό όσοι ασχολούνται με τον κλάδο της φιλοξενίας να γνωρίζουν τις τάσεις που κυριαρχούν, ώστε να μπορέσουν να εντάξουν αυτές που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της ίδιας της επιχείρησης αλλά και την εκάστοτε στρατηγική, ώστε να έχουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Η Panadvert πάντα φροντίζει να “βλέπει μπροστά”, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό”.

Ή διαβάστε το άρθρο στα ελληνικά: https://bit.ly/3R6YziX 

Κατεβάστε ολόκληρο τον οδηγό εδώ (στα αγγλικά): https://bit.ly/47Zv9de 

Ή ακούστε τον σε podcast (στα αγγλικά): https://spoti.fi/3RiA7fz 

Η Panadvert είναι ένα βραβευμένο boutique marketing agency με εξειδίκευση στο performance και data-driven marketing καθώς και στην παραγωγή περιεχομένου για τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα