H Αθήνα στις καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για workations

16 May 2023, 15:09 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

H Αθήνα στις καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για workations

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Αθήνα είναι ανάμεσα στις 36 καλύτερες πόλεις για διακοπές εργασίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με σχετική κατάταξη που συνέταξε η Compare the Market AU.

Ειδικότερα, η Αθήνα βρίσκεται στην 36η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη προσφέροντας από τα περισσότερα αξιοθέατα για εργαζόμενους που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με δουλειά αλλά χωρίς υψηλή ταχύτητα Internet (35.05Mb/s).

Στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης βρίσκεται το Λονδίνο, ενώ την πλειοψηφία των 10 πρώτων πόλεων με εντυπωσιακές 5 διαφορετικές πόλεις στην κατάταξη αποτελεί η Ισπανία - η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πιο προσιτές χώρες για να ζει κανείς στην Ευρώπη.

Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν την καλύτερη πόλη για να περάσουν το workcation(work + vacation) τους, η Compare the Market AU ανέλυσε διάφορους παράγοντες, όπως η ευρυζωνική ταχύτητα, ο αριθμός των χώρων συνεργασίας, τα αξιοθέατα και η τιμή του καφέ.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον κόσμο εξακολουθούν να κάνουν διακοπές εργασίας, χρόνια μετά την πανδημία - και αποκομίζουν τα οφέλη. Απ'ότι φαίνεται η τάση αυτή θα μπορούσε να είναι εδώ για να μείνει. Αλλά ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις σε όλο τον κόσμο για εργαζόμενους τηλεργασίας σε διακοπές;

Δείτε τις...

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα