Το γυναικείο δίδυμο της μόδας που εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι, προβάλλοντας το ταξιδιωτικό brand «Ελλάδα»

25 Jan 2023, 08:31 | ΤΑΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Το γυναικείο δίδυμο της μόδας που εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι, προβάλλοντας το ταξιδιωτικό brand «Ελλάδα»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tο ταξιδιωτικό brand «Ελλάδα»,  αποτυπώνουν στα ρούχα και στα αξεσουάρ τους η βραβευμένη ζωγράφος και σχεδιάστρια Εμμανουέλα Λιάγκου και η βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας Νάντια Δούκα, συμβαδίζοντας απόλυτα με την επιτυχία της χώρας μας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Το νέο, δυναμικό δίδυμο της ελληνικής μόδας, εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι αλλά και από όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα μοναδική, χρησιμοποιώντας για τις δημιουργίες τους αιθέρια, θηλυκά υφάσματα με μια αύρα έμπνευσης που ξεκινά από την αρχαιότητα και συναντά τις σύγχρονες τάσεις.

Ειδικότερα, ο πελεκάνος της Μυκόνου και το γαϊδουράκι της Σαντορίνης επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστές στις δημιουργίες για το καλοκαίρι του 2023, δίνοντας μια καθαρά ελληνική νότα στη συλλογή. Τα ρούχα απευθύνονται στις  γυναίκες που αγαπούν τα ταξίδια,  την άνεση και την ποιότητα, καθώς επιλέχθηκαν υλικά που δεν τσαλακώνουν. Μετά τη βράβευσή τους στο Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο, οι καλλιτέχνιδες του στυλ θα παρουσιάσουν τη συλλογή τους στο Αthens Fashion Trade Show το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.  Η παρουσίαση αποτελείται από ένα κοινό brand και δύο ατομικά, συμπληρώνοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία τους στο design, το οποίο έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από ανθρώπους του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου.

Τέλος, στο Αthens Fashion Trade Show, εκθέτες, σχεδιαστές, sustainable brands και νέοι σχεδιαστές,  είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όραμά τους και να παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην προσεχή σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2023.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα