Οι απολύσεις στους τεχνολογικούς γίγαντες θα έχουν επιπτώσεις στα ταξίδια, που συνδυάζουν εργασία

21 Nov 2022, 12:34 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Οι απολύσεις στους τεχνολογικούς γίγαντες θα έχουν επιπτώσεις στα ταξίδια, που συνδυάζουν εργασία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο κύκλος απολύσεων σε ευρεία κλίμακα, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Amazon και το Facebook ενδέχεται να καταστείλει τη ζήτηση ταξιδιών, καθώς λιγότεροι άνθρωποι θα ταξιδεύουν για δουλειά ή για εργασία εξ αποστάσεως.

Αυτό ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Fast Future, Rohit Talwar,  στο συνέδριο του Phocuswright, που πραγματοποιήθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι πολύ αβέβαιο και πολλά από τα πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι ίσως αδιανόητα, τόνισε ο μελλοντολόγος κ.Talwar. Το μάθαμε αυτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάθαμε δηλαδή ότι μπορεί να έχουμε συμβάντα για τα οποία δεν έχουμε εργαλεία να τα αντιμετωπίσουμε. "Πρέπει να επανεξετάσουμε κάποιες από τις στρατηγικές μας, να σκεφτούμε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια> τόνισε.

Ο κ.Talwar εντόπισε τρεις μεγάλες διαφαινόμενες προκλήσεις για τα ταξίδια: κλιματική αλλαγή. οικονομική αστάθεια, συμπεριλαμβανομένου του πληθωρισμού και της ύφεσης, και της αυτοματοποίησης των υπηρεσιών μέσω της τεχνολογίας και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα