CHECK24 | Γερμανία: Διπλάσιες κρατήσεις από το 2019 για πακέτα διακοπών σε Κρήτη και Ρόδο

14 Jun 2021, 10:34 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

CHECK24 | Γερμανία: Διπλάσιες κρατήσεις από το 2019 για πακέτα διακοπών σε Κρήτη και Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ισχυρή αύξηση της ζήτησης καταγράφει για τα ελληνικά η γερμανική ταξιδιωτική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών CHECK24, με την Κρήτη και τη Ρόδο να συγκεντρώνουν μάλιστα διπλάσιο ρυθμό κρατήσεων σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019!

Οι τιμές των οργανωμένων πακέτων διακοπών παραμένουν σε σταθερά επίπεδα. Στην Κρήτη οι ταξιδιώτες καλούνται να καταβάλλουν κατά μέσο όρο 105 ευρώ κάθε ημέρα του πακέτου διακοπών, δηλαδή ίδιο ποσό με το 2019. 

Η Ρόδος προς το παρόν είναι κατά 1% πιο «ακριβή» σε σχέση με τα επίπεδα των πακέτων προ πανδημίας. 

Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί έχουν πραγματοποιήσει κατά δύο τρίτα περισσότερες κρατήσεις για τη Δομινικανή Δημοκρατία και οι κρατήσεις για τη Μαγιόρκα είναι αυξημένες κατά 43%. 

Οι τιμές στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι μειωμένες κατά 4% έναντι του 2019 παρά το μεγάλο αριθμό κρατήσεων και στη Μαγιόρκα είναι αυξημένες κατά 4%.

Για την Τουρκία, καταγράφεται απότομη αύξηση κρατήσεων, μετά την υποβάθμισή της από το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch σε μια απλή περιοχή κινδύνου. Μέχρι στιγμής ωστόσο, η ανάπτυξη είναι πιο συγκρατημένη από άλλες περιοχές με αύξηση μόνο 30% για Σίδη και Αττάλεια σε σύγκριση με το 2019.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα