Σκοτεινές προβλέψεις του Μπιλ Γκέιτς για τα επαγγελματικά ταξίδια - Μείωση άνω του 50% στην μετά COVID εποχή

23 Nov 2020, 16:42 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Σκοτεινές προβλέψεις του Μπιλ Γκέιτς για τα επαγγελματικά ταξίδια - Μείωση άνω του 50% στην μετά COVID εποχή

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πάνω από το 50% των επαγγελματικών ταξιδίων θα εξαφανιστούν στην μετά COVID εποχή, σύμφωνα με τις προβλέψεις του συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Επιπλέον, προβλέπει ότι πρόκειται να εξαφανιστεί το 30% των ημερών στο γραφείο.

Ο Μπιλ Γκέιτς, μιλώντας σε συνέδριο της New York Times, πρόσθεσε ακόμα ότι στο εξής θα υπάρχει πολύ υψηλό όριο για ταξίδια προκειμένου να διεξάγονται επαγγελματικές συναντήσεις. 

Εάν οι προβλέψεις του Γκέιτς επιβεβαιωθούν, η ταξιδιωτική βιομηχανία δε θα μπορέσει ποτέ να είναι ίδια με την εποχή προ κορωνοϊού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα πηγαίνουμε στο γραφείο, θα κάνουμε μερικά επαγγελματικά ταξίδια, όμως πολύ λιγότερα. Δήλωσε ακόμα ότι έχει ήδη συγκαλέσει πέντε συσκέψεις αυτή τη χρονιά, οι οποίες παραδοσιακά θα γίνονταν δια ζώσης στη Νέα Υόρκη.

Οι προβλέψεις του Γκέιτς τείνουν να γίνονται πραγματικότητα. Το 2015 είχε δηλώσεις ότι η επόμενη μεγαλύτερη καταστροφή του κόσμου δεν θα ήταν πόλεμος με τη μορφή που υπήρχε στο παρελθόν αλλά θα ήταν σε μικροβιακό επίπεδο. Νωρίτερα το 2020 είχε προβλέψει ότι πανδημίες όπως του κορωνοϊού θα συμβαίνουν κάθε 20 χρόνια.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα