"We are Europe": Καμπάνια για την προώθηση των ταξιδιών στην Ευρώπη (video)

19 Jun 2020, 12:51 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

"We are Europe": Καμπάνια για την προώθηση των ταξιδιών στην Ευρώπη (video)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (ETC) προέβη σε συμφωνία συνεργασίας με το Euronews, το μεγάλο Ευρωπαϊκό ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο, για τη δημιουργία και προβολή νέας ενοποιητικής καμπάνιας, μετά COVID, με τίτλο «We are Europe», η οποία σχεδιάστηκε ώστε να προβάλλει την ομορφιά, τη διαφοροποίηση και τη ψυχή της Ευρώπης και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ταξιδέψουν και πάλι μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Η καμπάνια, η οποία θα προβάλλεται τις επόμενες 4 εβδομάδες στον τηλεοπτικό «αέρα» του Euronews και στις ψηφιακές πλατφόρμες του, όπως και στις πλατφόρμες της ETC και των μελών της, στοχεύει να δημιουργήσει την επιθυμία ταξιδίων στο κοινό.

Η Ευρώπη είναι η δεύτερη μικρότερη ήπειρος στη Γη, όμως με σχεδόν 50 χώρες και πάνω από 740 εκατ. ανθρώπους, διαθέτει αναμφισβήτητη διαφοροποίηση στα τοπία της, στους πολιτισμούς της, τις κοινότητές της και την ιστορία της που εκτείνεται πέρα από τα μεμονωμένα έθνη της.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η εταιρία παραγωγής του Euronews, Embrace, ετοίμασε ένα σποτ ενός λεπτού που στοχεύει να εμπνεύσει την περιέργεια και τη φαντασία στο κοινό για μελλοντικά ταξίδια, προβάλλοντας φυσικές ομορφιές, πολιτισμούς, την ιστορία αλλά και εμπειρίες πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Το σποτ αναφέρεται σε ταξίδια συναισθημάτων που πολλοί από εμάς έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια του lockdown εξαιτίας της πανδημίας, παρουσιάζοντας όλα όσα μας έλειψαν, τι μπορεί να ανακαλύψαμε για τους εαυτούς μας και αναδεικνύοντας τη διαφοροποίηση και ενότητα της Ευρώπης.

Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από το Euronews και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και προωθεί τα αειφόρα ταξίδια, ενώ αποτελεί και μια γιορτή για τη διαφοροποίηση στην Ευρώπη και για τη μοναδική δύναμη που έχουν τα ταξίδια να ενώνουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα