Δημοφιλής η Αθήνα στους νεαρούς Αμερικανούς αυτό το καλοκαίρι

20 Jun 2019, 16:39 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Δημοφιλής η Αθήνα στους νεαρούς Αμερικανούς αυτό το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Aθήνα είναι ανάμεσα στους 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς που σημειώνουν τις περισσότερες αεροπορικές κρατήσεις από αμερικανούς ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας και φοιτητές, σύμφωνα με έρευνα της πλατφόρμας StudentUniverse. 

Η Αθήνα εμφανίζεται στην 9η θέση των πιο περιζήτητων προορισμών των νέων στην Ευρωπη αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας, όπως και η Ισπανία, τη μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης συγκριτικά με την περασμένη χρονιά.

Αυτό αποδίδεται στη σημαντική πτώση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων από τις ΗΠΑ προς τις δύο χώρες, με το μέσο ναύλο να είναι 19% φθηνότερος από πέρυσι. Για παράδειγμα, οι φοιτητές μπορούν να εντοπίσουν αεροπορικά εισιτήρια προς τη Μαδρίτη από 232 δολάρια ή προς τη Βαρκελώνη από 322 δολάρια με επιστροφή τον Αύγουστο.

Οι τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια στην Ευρώπη παρουσιάζουν φέτος τον Ιούνιο μείωση 7,7% κατά μέσο όρο, αποτελώντας καυτό προορισμό για τους σπουδαστές. Αντίστοιχα, οι κρατήσεις στην StudentUniverse για πτήσεις στην Ευρώπη παρουσιάζουν αύξηση άνω του 7% και από Ευρώπη προς τις ΗΠΑ 15%. 

Δείτε τους 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς που καταγράφουν το υψηλότερο επίπεδο κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2019...

Λονδίνο

Παρίσι

Μαδρίτη

Βαρκελώνη

Ρώμη

Amsterdam

Δουβλίνο

Βερολίνο

Αθήνα

Κοπεγχάγη

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα