Προσφυγή της Holidaycheck κατά των ψεύτικων κριτικών για ξενοδοχεία

12 Apr 2019, 10:43 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Προσφυγή της Holidaycheck κατά των ψεύτικων κριτικών για ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η μεγάλη γερμανική πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Holidaycheck ετοιμάζεται σε προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των ψεύτικων και παραπλανητικών κριτικών ξενοδοχείων, έπειτα από τη δημοσιοποίηση έκθεσης του καταναλωτικού προγράμματος MDR της Voss & Team, σύμφωνα με την οποία διαχειριστές ξενοδοχείων έχουν εξαγοράσει πλαστές κριτικές με θετικό περιεχόμενο από ειδικά γραφεία προκειμένου να αυξήσουν τις κρατήσεις τους στην Holidaycheck και την Tripadvisor.

Η Holidaycheck θα προσφύγει κατά ενός τουλάχιστον τέτοιου γραφείου που αναλαμβάνει τη σύνταξη παραπλανητικών κριτικών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής πωλήσεων της πλατφόρμας, Georg Ziegler, η εταιρία έχει στη διάθεσή της αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να κινήσει νομικές διαδικασίες.

Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την τρέχουσα συγκυρία ως ευκαιρία να δημιουργήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα για το ζήτημα, δήλωσε ο κ. Ziegler.

Η πλατφόρμα έχει βελτιώσει τα πρότυπα ασφαλείας της μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης. Για το λόγο αυτό έχει αναθέσει σε ομάδα 8 υπαλλήλων να πραγματοποιούν έρευνες στην πλατφόρμα για ξενοδοχεία που κινούν υποψίες ότι μπορεί να έχουν εξαγοράσει παραπλανητικές κριτικές.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα