1821: LUKUMAΔΕΣ x NANO - Mία ξεχωριστή, επετειακή συσκευασία

25 Mar 2021, 16:44 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

TornosNews.gr

1821: LUKUMAΔΕΣ x NANO - Mία ξεχωριστή, επετειακή συσκευασία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, οι LUKUMAΔΕΣ δημιούργησαν, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη NANO, μία ξεχωριστή, επετειακή συσκευασία. Χρησιμοποιώντας μοτίβα από καρδιές και φιγούρες, ο NANO παρουσιάζει, με ένα μοναδικό pop style, στοιχεία της Ελληνικής παράδοσης, δίνοντας μια μοντέρνα προσέγγιση στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.
Στις συσκευασίες κυριαρχούν 3 στοιχεία, εμπνευσμένα από την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων, όπως το τσαρούχι, ο τσολιάς και η Σουλιωτοπούλα. Μέσα από τα έργα του, ο ΝΑΝΟ θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στους άνδρες και τις γυναίκες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία.
Οι καρδιές που χρησιμοποιεί, συμβολίζουν την ευγνωμοσύνη των Ελλήνων για τις θυσίες των προγόνων τους και την αγάπη για τα σύμβολα αυτά, με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε.
Η σύνθεση των μορφών αποκαλύπτουν στοιχεία του Ελληνικού παρελθόντος (π.χ. οι αρχαίοι πολεμιστές, οι Εύζωνες, ο ορθόδοξος παππάς), του παρόντος (π.χ. φιγούρες να βγάζουν selfies ή σε laptop) και αξιών (οικογένεια, φίλοι, αγάπη).

Σημαντικότερα, μέσα από τον ιστό όλων αυτών των μορφών, ο NANO δείχνει ότι μέσα στα τελευταία 200 χρόνια ιστορίας της, η Ελλάδα εξελίχθηκε σε μια μοντέρνα, διαφοροποιημένη πολιτεία που περιλαμβάνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, απόψεις, φύλων, φυλών, ικανοτήτων, προσανατολισμών και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης - και αυτό είναι κάτι όμορφο, που σίγουρα αξίζει να εορτάζεται!
Από την Πέμπτη 25 Μαρτίου, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγαπημένους τους λουκουμάδες στις νέες, συλλεκτικές συσκευασίες, συνδυάζοντάς τους με έναν απολαυστικό καφέ.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα