Το LoveGreece.com στηρίζει το έργο νέων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων

17 May 2019, 17:15 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

TornosNews.gr

Το LoveGreece.com στηρίζει το έργο νέων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πιστό στο όραμά του για την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της αξίας των Ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, το LoveGreece.com, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και της Προέδρου του κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, ένωσε φέτος τις δυνάμεις του με το Α Jewel Made In Greece με στόχο την υποστήριξη κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων και την ανάδειξη του έργου τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη «6η Συνάντηση Δημιουργών του Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος» με τίτλο «Μεταμορφώσεις» που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Ζάππειο Μέγαρο από το A Jewel Made in Greece, το LoveGreece.com προχώρησε στην παρουσίαση των σχεδιαστών που αναδείχθηκαν από τα AJMIG AWARDS 2019 την Παρασκευή 10 Μαΐου στο ξενοδοχείο Life Gallery athens της bluegr Hotels & Resorts, στην Εκάλη.

Σε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό κόσμημα με τίτλο “Α Jewelry Story Made in Greece”, οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν μέσα από την ψήφο του κοινού και αποδέχθηκαν την πρόκληση του LoveGreece.com βρέθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου από νωρίς το πρωί με στόχο να παρουσιάσουν το έργο τους. Οι ολιγόλεπτες συνεντεύξεις που έδωσαν θα προβληθούν σε όλα τα επικοινωνιακά κανάλια του LoveGreece.com (ιστοσελίδα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης) μεταφέροντας το μήνυμα της δημιουργικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό και ενισχύοντας την εικόνα των Ελλήνων επιχειρηματιών σε διεθνές επίπεδο.  

Η κορύφωση της παρουσίασης ήρθε στο τέλος της ημέρας, με τους εκλεκτούς καλεσμένους που βρέθηκαν στο Life Gallery athens να γνωρίζουν τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και να θαυμάζουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους που αποτέλεσαν τα βασικά εκθέματα της βραδιάς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν και την απονομή των AJMIG AWARDS 2019.

Η κυρία Μαίρη Σαμόλη, εμπνεύστρια και δημιουργός της πλατφόρμας του AJMIG, παρουσίασε όσους διακρίθηκαν στις κατηγορίες Solid Metals, Precious Eternities The Brands, Precious Eternities και Material Worlds. Στην κατηγορία Solid Metals το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Παντελής Κοντάκης, ο οποίος τιμήθηκε και με το Βραβείο AJMIG και φέτος καθώς συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σε όλες τις κατηγορίες, ενώ στην ενότητα Precious Eternities The Brand το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην Μαριάννα Πετρίδη. Η Χριστιάννα Καφά τιμήθηκε στην κατηγορία Precious Eternities και η Όλγα Μπεληγιάννη στη Material World. Το βραβείο Καινοτομίας απονεμήθηκε στην Δήμητρα Ταμπάκη και η διάκριση Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού στη Φαίη Παπανίκου. Τιμητικές διακρίσεις για έργο τους παρέλαβαν οι Λιάνα Βουράκη, Ιλεάννα Μακρή, Μάνος Honor (Honor Omano), Κατερίνα Κουλουμπούρου (KK Jewelry Lab), Αναστασία Κουτσαμπέλα (Lefflow), Ανδρέας Βερναρδάκης, Theodora D., Μάρω Κορνηλάκη και οι Έλενα Κωνσταντινοπούλου και Κωνσταντίνος Αθανασίου (2Design). 

Δυο νέες ενότητες προστέθηκαν φέτος στα AJMIG AWARDS με τη Δήμητρα Ταμπάκη να τιμάται με το βραβείο Καινοτομίας και τη Φαίη Παπανίκου για την Προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού.  

Το LoveGreece.com επιμελήθηκε την έκθεση και παρουσίαση της δουλειάς του συνόλου των διακριθέντων. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του LoveGreece.com, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, κυρία Τζίνα Μαμιδάκη δήλωσε σχετικά: «Κάθε ενέργεια και δράση της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, αποσκοπεί στην εκπλήρωση της αποστολής του LoveGreece.com για ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Το όραμά μας βρήκε συνοδοιπόρο εκείνο της Μαίρης Σαμόλη και του AJMIG με κοινό στόχο την προβολή του έργου αξιόλογων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμήματος. Το ταλέντο και η πορεία τους αποτελεί σημαντική έμπνευση για όλους».

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα