Κανάρια Νησιά | Καμπάνια για την προσέλκυση Ευρωπαίων άνω των 55 το χειμώνα

08 Dec 2023, 12:33 | ΚΟΣΜΟΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Κανάρια Νησιά | Καμπάνια για την προσέλκυση Ευρωπαίων άνω των 55 το χειμώνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καμπάνια με τίτλο «Skip this Season» λανσάρουν τα Κανάρια Νησιά στο Ην. Βασίλειο, την Ιρλανδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία αλλά και οι Σκανδιναβικές χώρες, με στόχο να προσελκύσουν ταξιδιώτες άνω των 55 ετών για παρατεταμένες χειμερινές διακοπές.

Η διεθνής πρωτοβουλία, που ανέλαβε η Τουριστική Επιτροπή των Καναρίων, στοχεύει σε κοινό το οποίο είναι είναι εξοικειωμένο με τον προορισμό μέσα από σύντομα ταξίδια, και το οποίο διαθέτει πλέον το χρόνο να απολαύσει μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές, από 30 έως 60 ημερών, σε ευνοϊκές χειμερινές κλιματικές συνθήκες.

Η καμπάνια θα δώσει έμφαση στη σύγκριση των μετεωρολογικών συνθηκών μεταξύ της κάθε χώρας-στόχου με εκείνες των Καναρίων, ενώ σύμφωνα με την Τουριστική Επιτροπή το κοινό των άνω 55 ετών, στο οποίο απευθύνεται, και έχει την ευελιξία και την τάση να ταξιδεύει εκτός σεζόν, ανέρχεται σε 152 εκατ. ανθρώπους. 

Οι ταξιδιώτες θα λάβουν μηνύματα με προβλέψεις για τις ημερομηνίες με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες στη χώρα τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως βροχερές ημέρες, έλλειψη ηλιοφάνειας ή χαμηλές θερμοκρασίες, και σύγκριση με προβλέψεις για τον καιρό στα Κανάρια όπου η μέση θερμοκρασία το χειμώνα ανέρχεται στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα