VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

01 Dec 2023, 13:49 | ΚΟΣΜΟΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H VisitEngland λάνσαρε μια νέα εργαλειοθήκη για τις τουριστικές επιχειρήσεις με τίτλο «Προσβάσιμη και Συμπεριληπτική Εργαλειοθήκη για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις», η οποία περιλαμβάνει πρακτικές οδηγίες για την υποδοχή επισκεπτών χωρίς αποκλεισμούς, το σχεδιασμό προσβάσιμων κτιρίων, την απασχόληση ατόμων με αναπηρία και τη δημιουργία ποιοτικής πληροφόρησης προσβασιμότητας.

Η εργαλειοθήκη προσφέρεται δωρεάν στις επιχειρήσεις του τουρισμού και εμπεριέχει case studies, 20 κορυφαίες συμβουλές και λίστες καθηκόντων για τον προγραμματισμό και την ιεράρχηση βελτιωτικών παρεμβάσεων, καθώς και μια πιο φιλόδοξη τεχνική καθοδήγηση design.

Περί τους 30 οργανισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις και εμπορικές ενώσεις τουρισμού και φιλοξενίας, είχαν συμμετοχή στην ανάπτυξη της εργαλειοθήκης, η οποία λανσάρεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρίες στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Αγγλίας, η οποία στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, και απασχολεί περί τα 2,6 εκατ. ανθρώπους. Το 2022 δημιούργησε 66,3 δις. δολάρια σε δαπάνες εσωτερικού τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα