Jurassic Quest: Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων

22 May 2023, 07:40 | ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Jurassic Quest: Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Jurassic Quest, η μεγαλύτερη και πιο ρεαλιστική εμπειρία δεινοσαύρων των ΗΠΑ, προσκαλεί τους θαυμαστές των δεινοσαύρων από όλο τον κόσμο, να συμμετάσχουν στο τρίτο ετήσιο Jurassic Quest Great Big Dino Playdate, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων. Εκτός από τέσσερις εικονικές δράσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας με εκπαιδευτές δεινοσαύρων του Jurassic Quest, το θεματικό πάρκο συνεργάστηκε με τους δημιουργούς του δημοφιλούς podcast για δεινόσαυρους I Know Dino, για μια πρώτη δράση συνεργασίας, που υπόσχεται διασκέδαση για ενήλικες και παιδιά:  Δέκα δεινόσαυροι που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Περαιτέρω, κάθε δράση περιλαμβάνει περίπου 30 λεπτά οικογενειακής διασκέδασης, με επικεφαλής τους εκπαιδευτές δεινοσαύρων της Jurassic Quest, Safari Sarah, Prehistoric Nick, Dino Dustin και Park Ranger Marty, καθώς και με καλεσμένους έκπληξη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δράσεις από προηγούμενους εορτασμούς στο YouTube,  όπου το Jurassic Quest παρέχει δωρεάν εικονικές δραστηριότητες όλο τον χρόνο. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα