Ρώσοι τουρίστες στην Κύπρο μέσω Αρμενίας και Κουβέιτ

20 Mar 2023, 13:47 | ΚΟΣΜΟΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ρώσοι τουρίστες στην Κύπρο μέσω Αρμενίας και Κουβέιτ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε ηγετική θέση στη ρωσική αγορά οργανωμένου τουρισμού όσον αφορά τον προορισμό της Κύπρου, στοχεύει αυτό το καλοκαίρι ο Ρώσος τουρ οπερέιτορ FUN&SUN (πρώην TUI Ρωσίας), προσφέροντας πακέτα διακοπών με πτήσεις μέσω της Αρμενίας και του Κουβέιτ.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα της Ένωσης Ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR, το πτητικό πρόγραμμα του FUN&SUN στην Κύπρο μέσω της Jazeera Airways με ανταπόκριση στο Κουβέιτ, συμπληρώνεται με ένα δεύτερο πιο βολικό για ορισμένους τουρίστες πρόγραμμα μέσω της Red Wings, με ανταπόκριση στο Γιερεβάν (Αρμενία).

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι κρατήσεις για Κύπρο μέσω Κουβέιτ έχουν πολύ θετική πορεία, ενώ η προσφορά για τον προορισμό επεκτάθηκε εξαιτίας της υψηλής ζήτησης.

Το πτητικό πρόγραμμα για Κύπρο μέσω Αρμενίας ξεκινά στις 26 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου, με συχνότητα πτήσεων 1 φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή.

Οι πτήσεις μέσω Red Wings θα αναχωρούν από τη Μόσχα (Domodedovo) με προορισμό το Γιερεβάν και έπειτα από αναμονή 3 ωρών και 40 λεπτών θα αναχωρούν για Λάρνακα. Ωστόσο, οι επιβάτες που θα αποβιβάζονται στο Γιερεβάν δεν θα παίρνουν τις αποσκευές τους, καθώς αυτές θα μεταφέρονται αυτόματα. Το σύστημα κρατήσεων του FUN&SUN διαθέτει ήδη τιμές για πακέτα στην Κύπρο με τη Red Wings μέσω Γιερεβάν.

Σημειώνεται ότι οι τιμές των πακέτων μέσω Γιερεβάν είναι οι ίδιες με εκείνες των πακέτων μέσω Κουβέιτ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα