Ο Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο, βίλες και γήπεδο γκολφ στο Ομάν

23 Nov 2022, 08:35 | ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο, βίλες και γήπεδο γκολφ στο Ομάν

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Συμφωνία για την ανάπτυξη ενός πολυτελούς Trump Resort στο Ομάν υπέγραψαν ο Οργανισμός Tραμπ και η Dar Al Arkan, εταιρεία ακινήτων στη Σαουδική Αραβία.

Ειδικότερα, το έργο το οποίο θα υλοποιηθεί στην κορυφή του λόφου στο Μουσκάτ του Ομάν, στο πλαίσιο του project AIDA, περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, βίλες και ένα γήπεδο γκολφ, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα από τα μεγαλύτερα premium κτηματομεσιτικά έργα μικτής χρήσης στον κόσμο.

Το αξίας 4 δις. δολαρίων AIDA, το οποίο θα κατασκευαστεί σε 3,5 εκατ. τ.μ.,  θα αναπτυχθεί σε 10 δέκα ετών με την υποστήριξη του Ομίλου OMRAN, του εκτελεστικού βραχίονα του Σουλτανάτου του Ομάν για την τουριστική ανάπτυξη.

Σχεδιασμένο από έναν διάσημο επαγγελματία του αθλήματος, το γήπεδο γκολφ στην ιδιοκτησία Τραμπ θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εκτεταμένο κλαμπ, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για το άθλημα στη Μέση Ανατολή.

Τα τρία πρότυπα που απαιτεί ο Ντόναλντ Τραμπ σε όλα τα έργα του, εμπορικά και μη, είναι η ποιότητα, η λεπτομέρεια και η τελειότητα, ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος της Dar Al Arkan, Yousef Al Shelash, επισημαίνοντας ότι η συνεργασία της εταιρείας με τον Τραμπ θα αναδείξει το πρώτο της εγχείρημα στο Ομάν και θα το τοποθετήσει στον παγκόσμιο χάρτη.

Από πλευράς του, ο Αντιπρόεδρος του The Trump Organization, Eric Trump, ανέφερε ότι η επιχείρηση αναλογιζόταν το επόμενο έργο της και αναζητούσε μία εξαιρετική τοποθεσία για να επεκτείνει το αποτύπωμά της, συνεπώς στο AIDA, στην καρδιά του Μουσκάτ, στο Ομάν, βρίσκεται η καταλληλότερη θέση για ένα εξαιρετικό θέρετρο Trump Golf με τις καλύτερες βίλες, ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης και ένα εμβληματικό γήπεδο γκολφ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα