Πλωτές τουριστικές βίλες: Η νέα τάση στην εποχή της ιδιωτικότητας

29 Jun 2020, 11:11 | ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πλωτές τουριστικές βίλες: Η νέα τάση στην εποχή της ιδιωτικότητας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το μεγάλο ξάφνιασμα από την πανδημία του κορωνοϊού, έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων ταξιδιωτικών τάσεων και μορφών διαμονής.

Μία από αυτές της νέες τάσεις, είναι η επιλογή των πλωτών βιλλών ως λύση διαμονής κατά την περίοδο των διακοπών. Πρόκειται για πλήρως αυτόνομα, πολυτελή καταλύματα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε παραλία του κόσμου, εφόσον φυσικά καλύπτονται από το νομικό πλαίσιο της εκάστοτε χώρας.

Οι ταξιδιώτες υψηλών εισοδημάτων τουλάχιστον, στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση, προτιμώντας να απολαύσουν τις διακοπές τους απομονωμένοι, ικανοποιώντας ταυτόχρονα κάθε πολυτελή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει η εν λόγω κατασκευή, εκτός από την ξενοιασιά της ιδιωτικότητας.

Μία από τις εταιρίες που εξειδικεύονται στην κατασκευή πολυτελών πλωτών βιλλών, είναι η Αdmares με έδρα τη Φινλανδία και υποκαταστήματα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιταλία και Κατάρ.

Οι πλωτές βίλλες κατασκευάζονται σε πάνω από 40 διαφορετικούς τύπους και τετραγωνικά, καθώς και με την ενσωμάτωση πολλών διαφορετικών παροχές. Για παράδειγμα, μία πλωτή βίλλα μπορεί να διαθέτει γυμναστήριο, γκαράζ αυτοκινήτων 6 θέσεων, ιδιωτική αποβάθρα, πισίνα υπερχείλισης και 6 μεγάλες σουίτες. Επιπλέον, οι βίλλες είναι εξοπλισμένες με την πιο πρόσφατη πράσινη νοημοσύνη, τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές, καθώς και τη μοναδική καινοτομία αντι-βύθισης.  

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες που κατασκευάζουν πλωτές βίλλες, καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις στις ιστοσελίδες και στα περιοδικά των εταιρειών πώλησης ιδιωτικών νησιών, εφόσον το κοινό στο οποίο απευθύνονται, συνήθως τις τοποθετεί σε τέτοιου είδους ιδιοκτησίες ανά τον κόσμο. 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα