J Hotel: Η Γιουβέντους ανοίγει το δικό της ξενοδοχείο για τους φαν της ομάδας

26 Nov 2019, 10:59 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

J Hotel: Η Γιουβέντους ανοίγει το δικό της ξενοδοχείο για τους φαν της ομάδας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το δικό της ξενοδοχείο εγκαινιάζει η Γιουβεντους, με στόχο να προσφέρει στους οπαδούς της ανά τον κόσμο μια εξαιρετική εμπειρία με ατμόσφαιρα ... Γιουβέντους.

Το "J Hotel" βρίσκεται στην περιοχή Continasa του Τορίνο, πολύ κοντά στο γήπεδο της Γιούβε, και προσφέρει 138 δωμάτια, εκ των οποίων τα 35 είναι αποκλειστικά για τα αστέρια της, τον Ρονάλντο και τους υπόλοιπους παίκτες της. 

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε 11.200 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει εστιατόριο, αίθουσες μίτινγκ, SPA και πάρκο συνολικής έκτασης 2.175 τετραγωνικών μέτρων.

Στους τοίχους υπάρχουν αφίσες με τους παίκτες και την ιστορία της Γιουβεντους, τα χαλιά θυμίζουν ποδοσφαιρικό χλοοτάπητα και γενικά ο επισκέπτης θα βιώσει διαμονή σε κλίμα Γιουβέντους.

Οι τιμές για μια νύχτα στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κυμαίνονται μεταξύ 80 και 250 ευρώ και ανεβαίνουν στα παιχνίδια της Juve. Οι πελάτες έχουν προνομιακή πρόσβαση στα εισιτήρια για τους αγώνες του Champions League. Η τιμή περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο Μουσείο Juve.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα