Τουριστικό πακέτο του Guardian στην Ελλάδα με αξιοθέατο... την κρίση

28 Mar 2018, 17:20 | ΚΟΣΜΟΣ

Βίκη Τρύφωνα

Τουριστικό πακέτο του Guardian στην Ελλάδα με αξιοθέατο... την κρίση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα αποτελούν για τον Guardian αντικείμενο τουριστικής περιήγησης, με… «αξιοθέατα» τους πρόσφυγες στη Σάμο και στον Πειραιά αλλά και τις ελληνικές οικογένειες που βιώνουν την κρίση.

Η ανταποκρίτρια του Guardian στην Ελλάδα  Helena Smith θα συμμετέχει σε αυτή την «εκπαιδευτική και ενημερωτική περιήγηση», όπως τη χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα, η οποία για να προσελκύσει ενδιαφερόμενους τονίζει ότι παρά τη λιτότητα «οι Έλληνες παρέμειναν ανθεκτικοί».

Στις 31 Μαρτίου αναχωρεί από τη Βρετανία το πρώτο γκρουπ τουριστών, οι οποίοι –έναντι 2.500 λιρών το άτομο- θα ταξιδέψουν για επτά ημέρες στη Σάμο και στην Αθήνα.

Η Guardian γράφει στην περίληψη του πακέτου με τίτλο «Η Ελλάδα και το Ευρώ»: «Το ταξίδι ξεκινά από τα αμπέλια της Σάμου, ένα γραφικό νησί μόλις ένα μίλι μακριά από την Τουρκία και συνεχίζεται στην πρωτεύουσα Αθήνα. Από απομακρυσμένες φάρμες ταξιδεύουμε στα προάστια της πόλης και το κοινοβούλιο για να ακούσουμε τις απόψεις των απλών ανθρώπων, των ΜΚΟ, των επιχειρηματιών και των πολιτικών. Κορυφαίοι αναλυτές θα είναι στη διάθεσή σας και θα μπορείτε να θέσετε ερωτήματα και να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα για μερικά από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την Ευρώπη και την Ελλάδα σήμερα».

Δείτε όλο το δημοσίευμα του Guardian εδώ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα