Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα στις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο

11 Jan 2018, 09:51 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα στις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι ΗΠΑ κατατάσσουν την Ελλάδα στις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια, στο νέο Συμβουλευτικό Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Η Ελλάδα είναι στο καλύτερο επίπεδο του Συμβουλευτικού Ταξιδιωτικού Προγράμματος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Προσδοκώ να δω περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα το επόμενο έτος», αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter o πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Στο νέο Συμβουλευτικό Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Ελλάδα κατατάσσεται στο επίπεδο ένα, στην κατηγορία των χωρών με το χαμηλότερο κίνδυνο ασφάλειας.

Kατατάσσει τις χώρες σε τέσσερα επίπεδα ασφάλειας. Στο επίπεδο ένα κατατάσσονται χώρες για τις οποίες συστήνονται οι κανονικές προφυλάξεις, στο δύο χώρες για τις οποίες συστήνεται αυξημένη προφύλαξη, στο τρίτο, χώρες για τις οποίες συστήνεται η επανεξέταση του ταξιδιού και στο τέταρτο, κράτη για τα οποία συστήνεται να μην ταξιδέψουν.

Tο νέο ταξιδιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ αντικαθιστά τις προειδοποιήσεις ταξιδιών και τις έκτακτες ταξιδιωτικές ενημερώσεις, και σκοπό έχει να παρέχει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες αξιόπιστες πληροφορίες για την ασφάλεια παγκοσμίως.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα