Εικονική περιήγηση στο λαμπερό Λας Βέγκας - ρεκόρ τουριστών τον Αύγουστο

25 Oct 2016, 07:37 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Εικονική περιήγηση στο λαμπερό Λας Βέγκας - ρεκόρ τουριστών τον Αύγουστο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από το ζωντανό κέντρο του Λας Βέγκας, με την έντονη ατμόσφαιρα, τα πλούσια αξιοθέατα και την ατέλειωτη διασκέδαση, με δυνατότητα περιστροφής της εικόνας κατά 360 μοίρες, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι χρήστες του διαδικτύου. 

Το βίντεο, προϊόν του επίσημου τουριστικού οδηγού για διακοπές στην Αμερική, Visit the USA, που αποτελεί την ταξιδιωτική ιστοσελίδα του φορέα τουριστικού μάρκετινγκ των ΗΠΑ, Brand USA, μοιάζει με εικονική ξενάγηση σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, η οποία μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Ο χρήστης του διαδικτύου μπορεί να δει μέσα από αυτό τα περίφημα συντριβάνια Bellagio, το Neon Museum με τις νέον επιγραφές, σημείο κατατεθέν του Λας Βέγκας, το πολυτελές ξενοδοχείο και καζίνο που προσφέρουν άρωμα ιταλίας The Venetian και το δεύτερο πιο διάσημο δρόμο του Λας Βέγκας μετά το Las Vegas Strip, Fremont Street, όπου κεντρική θέση έχει το Viva Vision, η μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αύγουστος του 2016 ήταν ο καλύτερος στην ιστορία του προορισμού από πλευράς επισκεψιμότητας, με περισσότερους από 3,6 εκατ. τουρίστες.

Δείτε τα 2 βίντεο...

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα