Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»

29 May 2024, 09:29 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις».

Σύμφωνα με τον Πανεπιστήμιο η συνέργεια που προκύπτει από την συνεργασία του με το Υπουργείο Τουρισμού σχετικά με την επιστημονική προσέγγιση του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα και την εφαρμογή καινοτόμων προτάσεων στη λειτουργία του τουρισμού, που αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα της Ελληνικής Βιομηχανίας, θα συμβάλλει στην προβολή του Πανεπιστημίου. Ειδικότερα, η ημερίδα θα συμβάλλει στην διάχυση γνώσης, στην ενημέρωση τόσο των φοιτητών του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών όσο και στην ανταλλαγή απόψεων μέσα από δημιουργικό διάλογο.

Η σημασία και η αναγκαιότητα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης ημερίδας έχει σκοπό την παραγωγική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ώστε να αποτελέσουν εφαλτήριο για βελτίωση ή έναρξη νέων δραστηριοτήτων διευρύνοντας τους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και στην ισχυροποίηση του Τμήματος και την ενδυνάμωσή των αποφοίτων του στην τουριστική Βιομηχανία της χώρας.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα