Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

27 May 2024, 11:06 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum, όπου συγκεντρώθηκαν 75 στελέχη από ελληνικά ξενοδοχεία, εταιρείες τεχνολογίας, ξενοδοχειακές υπηρεσίες, βιομηχανικούς οργανισμούς, φορείς τουριστικής εκπαίδευσης και μέλη των ΜΜΕ.

Η HSMAI, Hospitality Sales and Marketing Association International, είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ιδρύθηκε στις Η.Π.Α. το 1927. Ο ευρωπαϊκός βραχίονας του οργανισμού, HSMAI Region Europe αποτελεί εδώ και δεκαετίες μία από τις πηγές με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο της φιλοξενίας, των ταξιδιών και του τουρισμού, η οποία έχει ως στόχο την επαγγελματική εξέλιξη των μελών του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Ingunn Hofseth, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της HSMAI Europe, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες και τα μελλοντικά σχέδια της HSMAI Europe στην Ελλάδα, αναφέροντας την αποστολή του οργανισμού και τα οφέλη της συνεργασίας με την HSMAI. ‘Όπως επεσήμανε η κα Hofseth, η HSMAI Europe έρχεται στην Ελλάδα, αφενός για να διδαχτεί από τα στελέχη της φιλοξενίας και αφετέρου για να μοιραστεί τη γνώση που έχει αποκομίσει από τα μέλη της παγκοσμίως.

Από πλευράς του, ο κ. Frederic Toitot, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Hotel Games και νυν μέλος και πρώην πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής HSMAI Europe Revenue Optimization Advisory Board, παρουσίασε τις ποικίλες παγκόσμιες ευκαιρίες πιστοποίησης και εκπαίδευσης που προσφέρει η HSMAI.

Στη διαδραστική συζήτηση που ακολούθησε, με συντονιστή τον κ. Frederic Toitot, συμμετείχε διακεκριμένη ομάδα ειδικών, με τους κ.κ. Δημήτρη Μανίκη, Πρόεδρο EMEA της Wyndham Hotels & Resorts και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HSMAI Europe, Κώστα Ιωαννίδη, Διευθυντή Πωλήσεων, Global Sales Europe, στην IHG Hotels & Resorts και Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πωλήσεων HSMAI Europe, Sybil Hofmann, Πρόεδρο Διεθνών Προγραμμάτων στο Swiss Alpine Center και Νίκο Γκιόκα, Business Development Director EMEA στην Plusgrade.

Οι ομιλητές συμμετείχαν σε έναν ζωντανό διάλογο με το κοινό, μοιράζοντας τις απόψεις τους για τις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα της φιλοξενίας, αλλά και δίνοντας τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να ανταλλάξουν ιδέες με ηγέτες του κλάδου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνάντηση δικτύωσης, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να συνδεθούν μεταξύ τους, σηματοδοτώντας την αρχή οικοδόμησης σχέσεων.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα