Προβολή της Κρήτης και της Χίου στη Νότια Ιταλία - εκδήλωση στη Νάπολη

22 May 2024, 10:10 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Προβολή της Κρήτης και της Χίου στη Νότια Ιταλία - εκδήλωση στη Νάπολη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκδήλωση παρουσίασης της Κρήτης και της Χίου έγινε από την CHOOSE GREECE στη Νάπολη, μια πόλη που θυμίζει Ελλάδα, προσκαλώντας τους Νοτιοϊταλούς να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Αρχικό χαιρετισμό έκαναν:

-Valeria Ciarambino, αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου περιφέρειας Καμπανίας
-Gennaro Paipais, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάπολης
- Γιάννης Ανδρουλάκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης
- Gianni Donati,  εκπρόσωπος της  Aegean
- Ελένη Γαβριηλιδου, Διευθύντρια ΕΟΤ Ιταλίας 
- Giuseppe Scanu, Πρόεδρος ταξιδιωτικών Γραφείων Περιφέρειας   Νάπολης


Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων και του τοπικού τύπου καλώντας τους στην Κρήτη για να δοκιμάσουν την παγκοσμίου φήμης γαστρονομία της, τα κρασιά της, αλλά και να γνωρίσουν τις παραλίες και την ιστορία της που συνδέεται με εκείνη της Νότιας Ιταλίας. 

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε ότι το Ηράκλειο και τα Χανιά της Κρήτης συνδέονται αεροπορικά με την Νάπολη προσφέροντας έτσι απευθείας πτήσεις και εξυπηρετώντας τους κατοίκους και των δύο περιοχών για τα ταξίδια τους.

Ο αντιδήμαρχος Χίου Γιώργος Χριστάκης παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Χίου με την παγκοσμίου φήμης μαστίχα προσκαλώντας τους Ιταλούς σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο νησί, με περιηγήσεις στον Κάμπο της Χίου.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων αλλά και του τύπου (που ξεπέρασαν τα 70 άτομα), εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που περιοχές της Ελλάδας έκαναν παρουσίαση στη Νάπολη και που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πιο καλά τις ομορφιές τους αλλά και για τη γνώση που πήραν για τα τουριστικά προϊόντα και τα νέα πακέτα διακοπών.

Σημαντική παρουσία είχε ο όμιλος ξενοδοχείων GRECOTEL, όπως και η Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της Μανώλη Τσακαλάκη.

Η CHOOSE GREECE ευχαριστεί θερμά τον Dr Ioannis Daourakis, για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

  • Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα