Προώθηση της Ελλάδας στην αγορά της Ρουμανίας - «Be Greek for a day»

01 Apr 2024, 11:40 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Προώθηση της Ελλάδας στην αγορά της Ρουμανίας -  «Be Greek for a day»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 21 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι η εκδήλωση «Be Greek for a day», της Choose Greece, με στόχο την προώθηση ελληνικών προορισμών στη ρουμανική αγορά,  υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

 Ως επίτιμοι προσκεκλημένοι συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τη Ρουμανία, που έχουν αεροπορικώς Charter σε όλα τα ελληνικά νησιά, αλλά κυρίως στον προορισμό την Κρήτη. 

H  Ελλάδα παραμένει, διαχρονικά άλλωστε, και φέτος, πρώτη επιλογή για τους Ρουμάνους τουρίστες. Μάλιστα,  ο Δήμος Βόλου και το Πήλιο ξεκίνησε την τουριστική του προβολή για το 2024  από τη Ρουμανία  και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα στον τουρισμό και για τα πακέτα τουρισμού, που προσφέρουν οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Στις συναντήσεις B2B συμμετείχαν πάνω από 100 εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων της Ρουμανίας και συγκεκριμένα από το Tez Tour, το Christian Tour, το Paralela 45, το Aerotravel, το JoinUp, το Holiday Office, τον Dertour, τη TUI Romania αλλά και από πολλλά άλλα. Από ελληνικής πλευράς ήταν μεταξύ άλλων το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και φυσικά και ο ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γ. Σταφυλάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των στοιχείων για την πολύ μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις από Ρουμάνους τουρίστες στο νησί της Κρήτης, στο Δήμο Βόλου και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, καθώς και ένα προωθητικό βίντεο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.

Ακολούθησε gala dinner, όπου οι καλεσμένοι συμμετείχαν στην κλήρωση με πολλά δώρα – διαμονές από μεγάλα ξενοδοχεία στην Κρήτη και το Βόλο.

Το roadshow συνεχίζεται στο Βελιγράδι, με στόχο την προώθηση ελληνικών περιοχών και επιχειρήσεων στην αγορά της Σερβίας, στις 11 Απριλίου 2024.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα